Første pallplass røk for Granerud

Halvor Egner Granerud tangerte sitt beste resultat i verdenscupen med en fjerdeplass i polske Wisla. Det ble dobbelt tysk øverst med Markus Eisenbichler og Karl Geiger. Østerrikske Daniel Huber tok tredjeplassen.

Sander Vossan Eriksen endte på en sterk 13.-plass i verdenscupdebuten og Anders Håre endte på 16.-plass.

– Halvor fortsetter med sterk hopping og hopper seg inn til en sterk 4. plass i dagens renn som ble preget av krevende vindforhold. Våre to yngste viser også meget sterk hopping og leverer karrierebeste, sier Clas Brede Bråthen.

Marius Lindvik ble nummer 24. Verken Robert Johansson, Daniel André Tande eller Robin Pedersen klarte å kvalifisere seg til andre omgang.

Ski Jumping World Cup
Foto: Kacper Pempel / Reuters

Siste nytt

 • Eliteserieavslutningen flyttet

  Siste serierunde i Eliteserien flyttes fra 19. til 22. desember, som følge av de utsatte kampene til Odd mot Sandefjord og Strømsgodset.

  Lørdag ble det kjent at en Odd-spiller hadde testet positivt på covid-19. Dermed ble søndagens kamp mot Sandefjord og onsdag mot Godset flyttet.

 • Superinnbytter Cavani fikset seier

  Southampton ledet 2-0 til pause etter en sterk første omgang og blant annet en flott frisparkscoring av James Ward-Prowse.

  Ole Gunnar Solskjær svarte med å sette inn Edinson Cavani i pausen. Det var et sjakktrekk av nordmannen. 33-åringen endret kampen nærmest på egenhånd med en strålende andre omgang på Englands sørkyst.

  Cavani hadde først målgivende da Bruno Fernandes scoret i sin femte bortekamp på rad. Kvarteret før slutt var rollene snudde da Cavani styrte et skudd fra Fernandes i mål med hodet.

  På overtid var uruguyaneren igjen på plass og headet inn det avgjørende målet til en sterk borteseier.

  Cavani-jubel
  Foto: Mike Hewitt / Reuters
 • Messi hyllet Maradona

  Det ble helt stille på Camp Nou da Barcelonas Lionel Messi tok av seg drakta og viste fram en klassisk Maradona-trøye etter å ha scoret et praktmål i 4-0-seieren over Osasuna.

  Drakten var en gammel Newell Old Boys-trøye med nummer ti på, en klubb både Messi og Maradona har et forhold til. De to er Argentinas store helter på fotballbanen, med Messi som den naturlige arvtakeren etter legenden Maradona som døde onsdag.

  Messi ble stående i flere sekunder med hendene hevet til himmelen mens han så opp i en sterk gest til sin avdøde landsmann.

  Lionel Messi
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal