Hopp til innhold

Formel 2-fører omkom

Den franske Formel 2-føreren Anthoine Hubert døde som følge av et krasj i et løp på Spa-banen i Belgia lørdag. Han ble 22 år gammel.

Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) bekreftet dødsfallet lørdag kveld.

Hendelsen skjede like etter start i lørdagens Formel 2-løp i forbindelse med Belgias Grand Prix. Hubert, Juan Manuel Correa og Giuliano Alesi var involvert i ulykken. Ifølge BBC skal hastigheten ha vært 270 kilometer i timen. (NTB)

Formel 2-krasj
Foto: Remko De Waal / AFP

Sportsnyheter

Da supertalentene trollbandt Norge: – Jeg har prøvd å slette det fra minnet

For ti år siden herjet to 17-åringer med erfarne landslagsspillere i cupfinalen, og lørdag stod duoen ansikt til ansikt i mesterligafinalen. Der var de toneangivende for hvert sitt lag.

Siste nytt

 • Kroatisk politi åpnet ild under fotballbråk

  Et titalls politimenn og to fotballsupportere ble skadd da det oppsto voldeligheter på en motorvei utenfor Zagreb lørdag kveld, opplyser kroatiske myndigheter.

  Episoden oppsto da flere hundre Hajduk Split-fans var på vei hjem etter å ha sett klubben sin tape 1-3 for Dinamo Zagreb i siste serierunde. Bussene som fraktet supporterne skal ha stanset på motorveien, og i minuttene som fulgte oppsto det en konfrontasjon med politiet.

  Kroatisk politi opplyser i en uttalelse at Hajduk Split-supporterne blokkerte motorveien og nektet å fjerne seg. Tjenestemennene skal derfor ha sett seg nødt til å bruke skarp ammunisjon for å få kontroll på situasjonen.

  To supportere skal ha blitt truffet av kulene, men ingen av dem skal ha blitt påført livstruende skader. Heller ingen politimenn ble livstruende skadd. Uttalelsen fra politiet gir ingen ytterligere detaljer.

  Ifølge lokale medier skal motorveien fra Zagreb til kystbyen Split ha vært stengt gjennom store deler av lørdagskvelden og søndag morgen. Bilder i sosiale medier viser mange fotballsupportere som ligger på bakken langs veien etter tilsynelatende å ha blitt tatt kontroll på av politiet.

  Dinamo Zagreb var allerede seriemestere før lørdagens møtet med Hajduk.

 • Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet

  Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.

  Arrangøren meldte etter avslutningen av lørdagens runde at golflegenden har gitt beskjed om at han ikke kommer til å spille søndagens runde.

  Woods haltet rundt på banen i kjølig vær og sjenerende vind, og runden ni slag over par er hans dårligste i turneringen noensinne, og den tredje dårligste i en majorturnering. Underveis fikk han bogey på fem strake hull.

  Etter lørdagens runde var han på delt sisteplass blant de 79 spillerne som fortsatt var med i PGA-mesterskapet. Norske Viktor Hovland hadde også en tung dag. 24-åringen hadde problemer på dag tre, og falt på listene etter en rekke bogeyer. Hovland både startet og avsluttet dagen med bogey, og med seks stykker totalt leverte han en runde fem slag over par. Det gir delt 45.-plass før siste runde.

  PGA Championship - Round 3
  Foto: Christian Petersen / AFP
 • Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

  Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz.

  – Jeg er veldig glad for å bli værende i Frankrike. I Paris, i min by, sa Mbappé til tilskuerne på Parc des Princes da han før kampstart holdt opp en trøye med "Mbappé 2025" på ryggen.

  Mbappé forlenger med Paris Saint-Germain fram til 2025 og skroter en gigantovergang til Real Madrid.

  Kanskje var det noen tusen kilo med press som forsvant fra skuldrene hans. Da kampen kom i gang, herjet Mbappé og de andre storstjernene i PSG. Først satte Mbappé inn 1-0 etter assist fra Angel di Maria etter 25 minutter, før Lionel Messi viste klasse bare to minutter senere.

  Kylian Mbappé
  Foto: FRANCOIS NASCIMBENI / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste