Siste nytt

 • Lunde til EM lørdag

  Silje Solberg skal avgi en ny koronatest onsdag. Katrine Lunde spisser EM-formen i Norge. Emily Stang Sando blir trolig førstekeeper i åpningskampen.

  Solberg har vært koronasmittet en stund, og det drar ut for henne med å vise negativt prøveresultat. Lunde mistet et ufødt barn nylig etter at hun i november meldte avbud til EM på grunn av graviditet.

  – Katrine er i trening i Kristiansand med EM-reservene der. Hun blir coachet (trent) litt ekstra av Lene Rantala der. Katrine er sprek og i fin form og kommer til Danmark lørdag, sier Thorir Hergeirsson landslagssjef.

  Håndball kvinner, kvartfinale Champions League, Buducnos - Vipers Kristiansand
  Foto: Aleksandar Djorovic / NTB
 • Mowinckel tilbake etter skade

  Alpinstjernen Ragnhild Mowinckel stiller til start i verdenscupen for første gang på halvannet år, melder Norges Skiforbund onsdag.

  Hun pådro seg først en skade i korsbåndet i mars 2019 i Andorra. I november 2019 fortalte en gråtkvalt Mowinckel at hun hadde røket korsbåndet, etter å ha jobbet i flere måneder med opptrening.

  Noe av det siste hun gjorde før skadene satte inn var å ta Norges første alpin-medalje for kvinner på 18 år, med bronse i Åre. Før det tok hun sølv i både storslalåm og utfor under OL i Pyeongchang i 2018.

  Hun stiller til sesongstarten i super-G sammen med Mina Fürst Holtmann og Kajsa Vickhoff Lie, opplyser Skiforbundet om videre.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: Cornelius Poppe
 • Schumachers sønn over til Formel 1

  Mick Schumacher, sønn av motorsportlegenden Michael Schumacher, har fått Formel 1-kontrakt med Haas.

  Dermed følger 21-åringen i farens fotspor når han neste sesong debuterer i verdens gjeveste motorsportserie.

  Schumacher leder i øyeblikket Formel 2 når ett løp gjenstår.

  Faren hans, Michael Schumacher, vant i alt sju VM-titler i Formel 1-sirkuset, fem av dem som Ferrari-fører. I romjulen 2013 var han involvert i en alvorlig skiulykke, og siden har Schumacher ikke vist seg offentlig.

  F2 Schumacher's Drive
  Foto: Hassan Ammar / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal