NRK Meny
Normal

Hjemmeyndlingen Voeckler vant

 

Viktige hendelser:

 • Etter mange forsøk, var det omsider en gruppe ryttere som kom seg i brudd. Disse 25 var: Burghardt, Cummings, Popovych, Voigt, Scarponi, Sagan, Grivko, Voeckler, Arashiro, Martinez, Millar, Zabriskie, Peraud, Jeandesboz, Horrach, Casar, Hutarovich, Ladagnous, Sanchez (RAB), Kroon, Mørkøv, Fofonov, Devenyns, Gerrans og Goss.
 • Ved første kategoriserte stigning tok Michael Mørkøv fem klatrepoeng, Andriy Grivko tok tre, Jens Voigt to og Thomas Voeckler ett poeng.
 • Scarponi satte opp farten og sprengte utbrytergruppa på vei opp dagens monsterbakke. Gruppa varierte i størrelse på vei mot toppen. Sanchez, Voeckler, Scarponi og Devenyns var de fire som satt igjen til slutt.
 • Nibali kjørte fra de andre sammenlagtfavorittene på vei ned fra stigningen, men ble innhentet før mål.
 • Voeckler vant dagens etappe.

Første fjelletappe

Det er klart for den første skikkelige fjelletappen av årets Tour de France. Rytterne skal tilbakelegge tre kategoriserte stigninger på dagens 194,5 kilometer lange etappe. Den hardeste av dem er Col du Grand Colombier, en ukategorisert stigning på 17,4 kilometer med gjennomsnittlig 7,1 prosent stigning.

Bradley Wiggins leder sammenlagtkonkurransen med nesten to minutter på hovedutfordrer Cadel Evans før den tiende etappen av rittet.

Evans har langt fra gitt opp å forsvare seieren fra i fjor, men for å klare det må han angripe i fjellene. Det gjelder også de andre sammenlagtutfordrerne. Kan de ta igjen tapte sekunder i dag? Følg etappen og delta i diskusjonen ved å klikke på bildet over!

Siste nytt

 • Rekordomsetning etter Neymar-salg

  Etter skatt sitter Barcelona igjen med et nettoresultat på 13 millioner euro (123 millioner kroner) etter forrige sesong.Mye skyldes salget av Neymar til PSG 222 millioner euro.

  Barcelona hadde 914 millioner euro i inntekter og utgifter på 882 millioner euro.

  neymar
  Foto: Francois Mori / AP
 • Panamas landslagssjef gir seg

  Hernan Daro Gomez avslutter sin tid som Panamas landslagssjef etter landets VM-debut i Russland.

  – Russland 2018 var starten. Jeg oppfylte løftet om å føre landet til sitt første VM. Og det vil for alltid ha en plass i hjertet mitt, skrev landslagssjefen.

  Hernan Dario Gomez
  Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP
 • Ruud møter tidligere verdenstreer

  Den spanske tennisspilleren David Ferrer, verdenstreer så sent som i 2014, blir Casper Ruuds motstander i 2. runde av ATP-turneringen i Båstad. Andre runde spilles onsdag eller torsdag. Nå er Ferrer rangert som nummer 39 i verden, mot Ruuds 147.-plass.

  Casper Ruud
  Foto: Vincent Thian / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal