Feiret gull med målfest

Etter at Leipzig tapte mot Dortmund, var Bayern München ligamestere allerede før kveldens kamp mot Borussia Mönchengladbach. De valgte å feire med en heidundrende målfest.

Til slutt sto det 6-0 i favør Tysklands desidert beste fotballag, som nå har vunnet gull ni sesonger på rad.

Robert Lewandowski scoret tre av målene, og er oppe i vanvittige 39 mål på 27 kamper i Bundesliga så langt denne sesongen. Det er 14 mål mer enn nummer to på toppscorerlisten, Erling Braut Haaland.

Det betyr at polakken kun er ett mål bak Gerd Müllers utrolige målrekord i Bundesliga. Müller ga seg ikke før han hadde 40 fulltreffere i 1971/72-sesongen. Lewandowaki har to kamper å gjøre det på.

Bayern München
Foto: Matthias Schrader / AP

Sportsnyheter

YcTkcXtlRJc

Reagerer på Portugals taktiske tabbe i EM-drama: – Surrealistisk

Gruppe F ble på forhånd dømt til å være «dødens gruppe» i EM. Onsdag kveld fikk vi med all tydelighet demonstrert hvorfor.

Tyskland-helten feiret med hjertetegn foran Ungarn-tilskuerne

Leon Goretzka har ofte uttrykt støtte til LHBT-samfunnet. Da han sendte Tyskland videre og Ungarn hjem, viste han hjertetegnet til det ungarske publikummet.

Siste nytt

 • Kjær forventes klar mot Wales

  Med unntak av kaptein Simon Kjær er det et skadefritt dansk mannskap Kasper Hjulmand forbereder til åttedelsfinalen i EM mot Wales. Kjær ventes klar.

  Kjær fikk behandling under onsdagens trening og virket fortsatt litt merket av smellen han fikk mot Russland i Parken mandag kveld. Den lille skavanken kommer imidlertid neppe til å holde Kjær utenfor i lørdagens oppgjør i Amsterdam.

  – Han fikk en smell i kampen, men kunne spille ferdig, og vi forventer at han blir klar møtet mot Wales, sier Hjulmand.

  Den danske landslagssjefen valgte likevel å holde torsdagens økt lukket for pressen slik at man ikke kunne få indikasjoner på hvordan landslagskapteins tilstand er.

  Danmarks fotballandslag trener
  Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / NTB
 • - Driter litt i hvordan det går

  Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen er mer opptatt av hvordan spillerne opptrer enn hva som blir resultatet i toppkampen i Eliteserien mot Molde torsdag.

  Glimt-trener Kjetil Knutsen er på forhånd ikke mest opptatt av om det blir tre, ett eller null poeng.

  – Jeg driter litt i hvordan det går bare jeg får se elleve spillere som slipper seg løs og tør å utgjøre en forskjell, sier han til egen klubbs nettsider.

  Eliteserien fotball 2021: Bodø/Glimt - Haugesund (2-0)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Hovland i vannet etter drømmestart

  Viktor Hovland noterte to birdier og en bogey på sine ti første hull på åpningsrunden av europatourturneringen München Open i golf torsdag.

  Viktor Hovland startet på banens tiende hull og fikk en kjempestart med en umiddelbar birdie. Så ble det trøbbel. På hull nummer to røk han på en bogey etter å ha slått i vannet på innspillet.

  Så ble det par på de fem neste hullene og birdie på hull nummer 17. Det 18. hullet endte igjen med par.

  Hovland startet deretter turen tilbake til klubbhuset med par på banens 1. hull.

  – Det er lenge siden jeg har spilt i Europa, så det gleder jeg meg til. Det blir veldig deilig, det er en litt annerledes følelse å spille i Europa. Gresset er mer det jeg er vant til fra Norge, og alt minner mer om hjemme. Jeg gleder meg veldig, sa golfproffen til NTB foran åpningsrunden.

  Hovland spiller på europatouren for å ha mulighet til å kvalifisere for det europeiske Ryder Cup-laget. (NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Gregory Bull / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal