Federer-fiasko i Tyskland

Roger Federer fikk en elendig start på gressesongen. Tennislegenden mistet overtaket og tapte for Felix Auger-Aliassime i ATP-turneringen i tyske Halle onsdag.

Den 39 år gamle sveitseren vant første sett 6-4, men ble deretter overrumplet og så sin canadiske motstander snu kampen. Auger-Aliassime slo til med 6-3 og 6-2 i de to siste settene. (NTB)

Germany Halle Tennis
Foto: Friso Gentsch / AP

Sportsnyheter

Sommer-OL i Tokyo 2021

Sølvvinneren rennes ned av meldinger – Rodal måtte felle en tåre

TOKYO/OSLO (NRK): Sleggekaster Eivind Henriksens OL-sølv rørte mange. Én av dem var friidrettslegenden Vebjørn Rodal.

Siste nytt

 • Jobber med troen på seg selv

  Karoline Bjerkeli Grøvdal fikk det tungt på 5000-meterfinalen i OL, men har fått bekreftet fra tester og blodprøver at det ikke er noe feil med kroppen. Nå har hun tro på at hun kan løfte seg til lørdagens 10.000 meter, selv om hun vet at de varme forholdene blir utfordrende for henne. Å trekke seg var ikke aktuelt forteller Grøvdal på torsdagens pressekonferanse.

  – Det viktigste er kanskje å bygge opp troen igjen, sier Grøvdal.

  Karoline Bjerkeli Grøvdal
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Rugby-VM utsett til neste år

  VM i rugby er utsett i eitt år som følgje av at både Australia og New Zealand har trekt seg. Dei vil ikkje reise til England på grunn av pandemien.

  Det er dei engelske arrangørane som melder dette i dag. Dei tek ikkje sjanse på å gjennomføre eit VM utan dei to rugby-stormaktene. Australia er regjerande verdsmeister.

  VM skulle etter planen vore arrangert i England i oktober-november i år, med 16 deltakande nasjonar.

  VM-finale i rugby 2017
  Foto: Steve Holland / Reuters
 • Krasja i kameramann - best likevel

  Australske Kieran Wolley kom litt ut av kurs og braste rett inn i ein kameramann i rullebrettkvalifiseringa i OL.

  Kameramannen fekk Wolley overraskande i fanget, men greidde å halde roen, og fekk filma det heile på veldig nært hald, skriv Daily Star. Han viste tommel opp til Wolley like etter kollisjonen, skriv Huffington Post.

  Ingen av partane kom til skade.

  Trass kollisjonen fekk Wolley omgangens høgaste poengsum. 82,69 poeng sende han til finalen som nummer to i si kvalifiseringsgruppe. Der blei han nummer fem, med lågare poengsum enn då han kolliderte med fotografen.

  Gullet gjekk til hans landsmann Keegan Palmer.

  Det er første gongen rullebrett står på OL-programmet. I førre veke blei det konkurrert i greina street skateboard. Denne gongen var det i park skateboard.

  Kieran Wolley og kameramann
  Foto: Lisi Niesner / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal