NRK Meny

Favorittene måtte gi seg i Beijing

Serena Williams og Simona Halep måtte begge trekke seg fra kvartfinalen i WTA-turneringen i Beijing fredag. Williams er tittelholder i turneringen, men fikk ikke forsvart fjorårets seier på grunn av en skade i venstre kne.

Ettersom Williams trakk seg, går australieren Samantha Stosur direkte til semifinalen. Der møter hun 3.-seedede Petra Kvitova fra Tsjekkia.

Situasjonen er tilsvarende for Ana Ivanovic, som slapp å spille sin kvartfinale mot verdenstoer Simona Halep. Rumeneren er ute på grunn av en hofteskade. I semifinalen møter Ivanovic vinneren av oppgjøret mellom Svetlana Kuznetsova og Maria Sjarapova.

Siste nytt

 • Sjokktap for Liverpool

  Bunnlaget Swansea sørget for en aldri så liten sensasjon i Premier League da laget slo Liverpool 1-0 mandag. Alfie Mawson scoret målet for Swansea etter 40 minutters spill.

  Premier League - Swansea City vs Liverpool
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal