NRK Meny
Normal

Ervik vil satse videre

Eskil Ervik har bestemt seg for å fortsette skøytekarrieren. Men ikke for enhver pris.

Eskil Ervik vil fortsette
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

- Hjertet vet at jeg fortsatt har gode skøyeløp i meg, så jeg er fortsatt veldig lysten på å få ut de løpene, sier Ervik til NRK.

Ervik hadde store ryggproblemer i sesongen som gikk og var innstilt på å måtte legge opp. Men etter noen tøffe uker med trening, ser ting langt lysere ut.

- Nå har jeg vært på opptrening og kjørt et program i to uker. Jeg føler det er fremgang, så gjenstår det å se om kroppen tåler de mengdene og den kvaliteten som jeg ønsker, sier Ervik.

- Du vil ta en sesong tilω

- Ønsket mitt er å få til de løpene jeg vet jeg er god for å få ut.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal