Ervik vil satse videre

Eskil Ervik har bestemt seg for å fortsette skøytekarrieren. Men ikke for enhver pris.

Eskil Ervik vil fortsette
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

- Hjertet vet at jeg fortsatt har gode skøyeløp i meg, så jeg er fortsatt veldig lysten på å få ut de løpene, sier Ervik til NRK.

Ervik hadde store ryggproblemer i sesongen som gikk og var innstilt på å måtte legge opp. Men etter noen tøffe uker med trening, ser ting langt lysere ut.

- Nå har jeg vært på opptrening og kjørt et program i to uker. Jeg føler det er fremgang, så gjenstår det å se om kroppen tåler de mengdene og den kvaliteten som jeg ønsker, sier Ervik.

- Du vil ta en sesong tilω

- Ønsket mitt er å få til de løpene jeg vet jeg er god for å få ut.

Siste nytt

 • Chelsea-manageren i trøbbel

  Onsdag bekreftet Englands Fotballforbund at det er opprettet disiplinærsak mot Chelsea-manager Maurizio Sarri. Italieneren ble sendt på tribunen under ligamøtet med Burnley på mandag. Han har frem til fredag med å gi tilsvar til anklager om usportslig oppførsel.

  Chelsea-manager Maurizio Sarri er anklaget for usportslig oppførsel
  Foto: Matt Dunham / AP
 • Real kan senke Ødegaard-pris

  Real Madrid er villig til å reduere prisen på Martin Ødegaard, skriv avisa de Telegraaf.

  Ødegaard, som er utlånt til Vitesse, er ønska av Ajax. Real har hittil sett in prislapp på 20 millionar euro (over 190 mill kr) for nordmannen, og det er for dyrt for Ajax.

  Ødegaard
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Sharks klar for kvartfinale

  San Jose Sharks er videre i NHL-sluttspillet etter et ellevilt hockeydrama mot Vegas Golden Knights. Til slutt endte det med at hjemmelaget vant 5-4 etter forlengning og dermed 4-3 sammenlagt i kamper. Colorado Avalanche venter i kvartfinalen.

  Vegas Golden Knights v San Jose Sharks - Game Seven
  Foto: Ezra Shaw / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal