England går av banen ved rasisme

Gareth Southgates engelske landslag er blitt enige om å gå av banen dersom en eller flere av spillerne blir utsatt for rasisme.

Det er klart etter at England-sjefen spurte spillerne sine hva de mente burde gjøres under et møte mandag.

England møter Tsjekkia fredag og Bulgaria mandag i EM-kvaliken. Begge oppgjørene spilles på bortebane.

– Vi må være forberedt fordi noen ganger reiser vi til land hvor sånt uheldigvis skjer, sier Chelsea-forsvarer Fikayo Tomori, ifølge Sky Sports.

Engelske spillere har vært utsatt for rasistiske tilrop i forbindelse med landskamper på bortebane ved flere anledninger de siste årene.

Champions League - Group H - Lille v Chelsea
Foto: Andrew Couldridge / Reuters

Siste nytt

 • Zucca tilbake med målgivende

  Etter å ha vært ute i fire kamper med skade, var Mats Zuccarello tilbake på isen da Minnesota Wilds slo Edmonton Oilers 3-0 i NHL. Nordmannen stod for den målgivende pasningen på første scoring, i det som var Wilds tredje seier på ni kamper.

  DCQcY77atFU
  Foto: Brace Hemmelgarn / Reuters
 • Mbappé i storform for PSG

  Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.

  Mbappe
  Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
 • Dybala reddet Juventus

  Lokomotiv Moskva sjokkerte Juventus i Torino i mesterligaen tirsdag. Aleksey Miranchuk sendte russerne i ledelsen etter 30 minutter. Det så lenge ut til å holde, men så scoret Paulo Dybala to mål på tre minutter og sikret 2-1 for italienerne.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Andrea Di Marco / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal