Hopp til innhold

Emery skal snakke med Martinez om VM-feiring

Aston Villa-manager Unai Emery sa fredag at han vil ha en samtale med keeper Emiliano Martínez om feiringen som har terget på seg franske fotballtopper.

Argentina-keeperen har kommet med flere gjentatte stikk mot den franske hat trick-helten Kylian Mbappé etter at Argentina vant VM-finalen. Han stilte blant annet opp på seiersparaden i Buenos Aires med en babydukke med Mbappés ansikt påklistret.

Den franske fotballpresidenten Noël Le Graët er lite imponert over oppførselen og uttalte tidligere fredag at han har igangsatt «ulike prosedyrer» mot Martinez, uten å ville gå mer konkret inn på hva det innebærer.

Hans manager i Aston Villa, Emery, vil snakke Martinez om opptrinnet.

– Det er noen ganger vanskelig å kontrollere deg når du har mye følelser. Jeg vil snakke med ham i neste uke om noen feiringer. Vi er veldig stolte av ham, sa Emery.

Frankrikes idrettsminister Amelie Oudea-Castera lot seg også irritere av Martinez.

Hun har uttalt at hun kan komme til å kontakte sin argentinske motpart på grunn av den «vulgære» håningen av Mbappé av noen argentinske fans i Buenos Aires.

– Jeg synes alt dette er ganske ynkelig, sier Oudea-Castera, ifølge Reuters.

(©NTB)

Martinez
Foto: Martin Meissner / AP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal