NRK Meny

EM i orientering

 • Protest i orientering

  Seks av deltagernasjonene i EM i orientering har lagt inn protest i etterkant av dagens mellomdistansekvalifisering. De seks nasjonene mener at tre poster lå plassert feil i terrenget. Resultatene fra kvalifiseringen, hvor bare halvparten av nordmennene tok seg videre, er foreløpig ikke offisielle.

 • Fasting raskest i kvaliken

  Mari Fasting vant sitt heat i mellomdistansekvalifiseringen i EM i orientering. Fasting var 23 sekunder foran svenske Lena Eliasson. Også Ingjerd Myhre og Ida Marie Næss Bjørgul gikk videre fra kvalifiseringen, mens Kamilla Olaussen og Tone Wigemyr er slått ut.

 • Tre nordmenn slått ut i orientering

  Bare tre av seks nordmenn tok seg videre fra kvalifiseringen på mellomdistansen i EM i orientering i Portugal. Olav Lundanes, Magne Dæhli og Torgeir Nørbech gikk videre til mandagens finale, mens Gaute Hallan Steiwer, Thomas Natvig og Øystein Kvaal Østerbø ble slått ut.

Siste nytt

 • Ødegaard ikke med til Tallinn

  Martin Ødegaard er som eneste spiller vraket fra Real Madrid-troppen til kampen mot Atlético Madrid i Tallinn onsdag kveld. Det tolkes som at han er på vei bort. Fra 30-mannstroppen som møtte AC Milan manglet nemlig kun Ødegaard.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag