Hopp til innhold

Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt.

Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen.

Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag.

– Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside.

Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november.

Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen.

– Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben. (NTB)

Germany Soccer Bundesliga
Foto: Michael Probst / AP

Sportsnyheter

City

Olsen etter overfallet: – Idiotene skal ikke få ødelegge opplevelsen

Da Manchester City-supporterne stormet banen etter å ha sikret serietittelen, ble Robin Olsen overfalt, ifølge klubben. Ligamesterne beklager hendelsen.

Siste nytt

 • Tårevått adieu for fjorårsvinneren av French Open

  Stjernespilleren Barbora Krejcikova var tydelig preget etter tapet mot franske Diane Parry (19) i 1. runde av French Open.

  Verdenstoeren har hatt en skadeplaget inngang til årets Grand Slam-turnering i Paris, men var preget over det overraskende tapet foran nesten 15.000 tilskuere.

  Flere ganger under pressekonferansen trillet tårene.

  Da hun fikk et par oppmuntrende ord fra den italienske journalisten Ubaldo Scanagatta, tok følelsene overhånd.

  Krejcikova forlot pressekonferansen for å samle seg. Noen minutter senere kom hun tilbake for å svare på spørsmål på tsjekkisk.

  Stjernespilleren fikk tidlig publikum i mot seg, slik de fleste gjør i møte med fransk motstand i Paris. Høylytt buing møtte henne på vei ut fra en toalettpause i det tredje og avgjørende settet.

  – Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg vet ikke hvorfor. Men jeg antar at hva enn jeg gjør, så kommer jeg til å bli buet på. Sånn er det bare. Sånn er livet, sier Krejcikova, og legger til:

  – Jeg skjønner ikke hvorfor det skjedde.

  French Open
  Foto: GONZALO FUENTES / Reuters
 • Meling i stjerneselskap på årets lag i fransk fotball

  Landslagsbacken Birger Meling har fått plass på årets lag i den franske fotballigaen Ligue 1, basert på spillerbørsen til storavisen L'Equipe.

  Avisen presenterte mandag de elleve spillerne som har det børssnittet på sine posisjoner i sesongen som ble avsluttet lørdag.

  Birger Meling har bak seg en imponerende debutsesong i Rennes og endte med en gjennomsnittlig børskarakter på 5,45. Stjerneangriperen Kylian Mbappé, som kapret spissplassen på L'Equipe-laget, hadde høyest snitt. Han endte på 6,00. (NTB)

  Birger Meling
  Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
 • Tittelforsvararen ute i 1. runde

  Tsjekkiske Barbora Krejcikova fekk tittelforsvaret i Roland-Garros knust i første runde måndag.

  Krejcikova kom inn i Grand Slam-turneringa som verdstoar, men måtte gi tapt for franske Diane Parry, 95 plassar lågare på verdsrankingen.

  Etter 6–1 i første sett blei det tungt for Krejcikova, som rauk 2–6 og 3–6 i dei neste setta.

  – Dette er ein draum for meg. Det har alltid vore ein draum å spele på denne bana, med det franske publikummet som støtte til meg. Dei løfta meg heilt klart til sigeri dag, sa Parry etter den overraskande sigeren.

  Kampen var regjerande meister Krejcikovas første sidan i februar, og den tsjekkiske stjerna såg rusten ut på raudgrusen i Paris.

  Ho er berre tredje kvinne i historia som ryk ut av Roland-Garros-turneringa i første runde etter å ha vunne turneringa året før. Dei andre var Anastasia Myskina i 2005 og Jelena Ostapenko i 2018.

  Barbora Krejcikova
  Foto: Thibault Camus / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste