Dømmer ikke neste runde

Dommer Ole Hobber Nilsen står over neste runde i Eliteserien.

Det bekrefter NFFs dommersjef Terje Hauge overfor NTB. Tolvte runde spilles lørdag og søndag.

Kritikken har haglet etter at han ga Aalesund et mye omdiskutert straffespark i kampen mot Start.

Ola Hobber Nilsen
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg

Siste nytt

 • Kalassiger for Molde

  Molde stoppa ikkje før dei hadde scora fem gongar i onsdagens eliteseriekamp mot Start, som til slutt enda 5–0. To mål kvar frå Ohi Omoijuanfo og Ola Brynhildsen, samt ein scoring frå Magnus Wolff Eikrem sørga for ein kalassiger på Aker Stadion. 5-0 sigeren gjer at Molde er tilbake på vinnarsporet etter tapet mot Sandefjord førre helg.

  Eliteserien fotball 2020, Molde - Start.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg
 • Går mot norsk trener duell

  Det går mot en norsk trener duell mellom Ståle Solbakken og Ole Gunnar Solskjær i europaligaens kvartfinale. Det er klart etter at FC København vant sin åttendedelsfinale 3-1 sammenlagt.

  Det skjer så lenge ikke Manchester United roter bort femmålsledelsen de har skaffet når de spiller mot LASK senere i kveld.

  København tapte første åttendedelsfinale og måtte vinne på eget gress mot den tyrkiske seriemesteren Istanbul Basaksehir. Laget til Solbakken vant kampen 3-0 etter to scoringer av Jonas Wind og en av Rasmus Falk.

  Ståle Solbakken
  Foto: Str / AP
 • Verdscupopninga i alpint framskutt

  Verdscupopninga i alpint i Sölden i oktober har blitt framskutt i ei veke for å sørge for at alpinistane har breen for seg sjølve, utan å måtte menge seg med turistar, skriv NTB.

  – Renna vil bli avvikla utan mange tilskodarar for å sikre optimalt smittevern, skriv Austerrike sitt skiforbund i ei pressemelding.

  Det er framleis stor usikkerheit til korleis komande verdscupsesong vil bli. Reiserestriksjonar kan skape store problem for avvikling av renn både i Europa, Nord-Amerika og Kina.

  Marcus Monsen
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal