Siste nytt

 • Feilet i parkonkurransen

  Ingen av de norske rifleskytterne klarte å ta seg videre fra OL-kvalifiseringen i parkonkurransen i 10 meter luftrifle, til tross for at de på papiret lå an til å være medaljekandidater.

  Bare de åtte beste lagene gikk videre.

  Tre serier på ti skudd ble gjennomført og begge lagene fikk totalt 626,8 poeng. Jenny Stene og Jon-Herman Hegg endte på 9. plass og Jeanette Hegg Duestad og Henrik Larsen på 10. plass.

  Jenny Stene og Jon-Hermann Hegg
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Utsatt for krasj - havnet i vannet

  Seilerne Marie Rønningen og Helene Næss fikk en svak start på OL-mesterskapet i 49er-seiling.

  I det første seillaset ble duoen nummer 10, men det var i det påfølgende seillaset at uhellet var ute. De norske kvinnene krasjet med Nederland og Helene Næss havnet i vannet.

  Det tok tid før seilbåten kom i gang igjen. Lenge var det usikkert om de faktisk kunne fortsette, eller om det var skade på båten. Etterhvert kom kvinnene i gang igjen, men tapte mye tid.

  – Det er klart skuffelsen er enorm når de får et uhell som i dag. De tapte mange minutter på det, sa ekspertkommentator Tiril Bue på Discoverys sending.

  De seilet inn på 17. plass og hele 5.19 bak Storbritannia som krysset mållinjen først.

  Helene Næss og Marie Rønningen.
  Foto: CARLOS BARRIA / Reuters
 • Høst med knapp ledelse

  Seiler Line Flem Høst endte på 10. plass etter seilas fem og seks i laser radial tirsdag morgen, men den posisjonen var nok til at hun fortsatt er i ledelsen sammenlagt. Svenske Josefin Olsson kom i mål først, og ligger dermed på en femteplass sammenlagt.

  Høst leder konkurransen med 17 poeng. Det er ett poeng på danske Anne-Marie Rindom, som ble nummer fire i dagens konkurranse.

  Sailing - Women's Laser Radial - Opening Series. Line Flem Høst.
  Foto: Carlos Barria / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal