Cologna tror på nye overraskelser

Overraskelsesmannen Dario Cologna tror han kan beholde ledelsen i Tour de Ski.

Dario Cologna
Foto: MICHAL CIZEK / AFP

Sveitiske Cologna er full av selvtillit og tror han kan beholde ledelsen også etter klassisk-konkurransen i morgen.

Cologna
Foto: JOHANNES EISELE / REUTERS

Selv om han er langt bedre i fri teknikk vil selvtilliten etter den fantastiske starten på touren hjelpe ham til en god 15 kilometer i morgen, tror han.

- Jeg er bedre i skøyteteknikk enn i klassisk, sier Cologna.

Selv om 15 kilometeren i morgen er i klassisk stil, så tror sveitseren at han kan flyte på en positiv bølge og dermed gjennomføre en solid konkurranse i Nove Mesto.

- Når man er i god form kan man også gå fort i klassisk, ikke bare i friteknikk, sier han.

Siste nytt

 • «The Joker» tar ny storkamp

  MMA-utøver Jack Hermansson kommer tilbake med kamp mot tidligere UFC-mester Chris Weidman, melder SVT. Kampen går i Oklahoma 2. mai. – Det blir kult å møte Weidman, som er en legende i sporten, sier Hermansson til SVT.

  Jack Hermansson
  Foto: Michael Reaves / AFP
 • Målfest i Deila-debuten

  Ronny Deilas New York City sørget for målfest i nordmannens første tellende kamp som trener. New York-klubben sesongåpnet med 5-3 seier borte mot costaricanske San Carlos i den nord- og mellomamerikanske mesterligaen.

  – Først og fremst er jeg stolt av gutta, jeg synes de gjorde en kjempejobb i dag. Den første viktige kampen vi spiller. Du kan se hva vi ønsker å oppnå med laget og hvordan vi ønsker å spille, sa Deila på pressekonferansen etter kamp.

  Eliteserien fotball 2019 : Tromsø-Vålerenga (0-0)
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Thelin både helt og syndebukk

  Isaac Kiese Thelin scoret for begge lag da Malmø tapte 2-1 borte mot Wolfsburg i europaligaens 16-delsfinale torsdag. I andreomgang scoret svenskenes innleide spiss på straffe og sendte de lyseblå i føringen. Men etter en knapp time skulle han selv avslutte Wolfsburgs snuoperasjon. Thelin skulle bare klarere et hjørnespark, men endte i stedet opp som matchvinner, for tyskerne.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Michael Sohn / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal