Tore André Flo hyllet da Chelsea gikk videre

Chelsea gikk i kveld videre til kvartfinalen i Mesterligaen etter å ha slått Galatasaray 2-0 på hjemmebane. I pausen ble Tore André Flo hyllet foran fansen for en 15 år gammel prestasjon.

Samuel Eto'o

Samuel Eto'o satte inn 1-0 allerede etter tre minutter bak Galatasaray-keeper Muslera.

Foto: Matt Dunham / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Det første oppgjøret i Istanbul endte 1-1 og det var knyttet stor spenning til Didier Drogbas tilbakekomst på Stamford Bridge. Spissen har en fortid i Chelsea og Chelsea-manager Mourinho har snakket om sitt gode forhold til Drogba.

Det gikk ikke slik spissen håpet, og han måtte tusle målløs av banen etter kampen.

Chelsea kontrollerte kampen etter to scoringer i første omgang, og etter pause var et tannløst tyrkisk lag aldri i nærheten av å true Chelsea. Les et fullstendig kampreferat over.

Chelsea med drømmeåpning

Det skulle ikke gå mer enn tre minutter før Chelsea gjorde oppgaven verre for den tyrkiske motstanden.

Flo

Tore André Flo scoret to mål i Galatasaray-Chelsea i 1999 og ble i dag hyllet i pausen på Stamford Bridge.

Foto: SAFAK KAYARLAR / AP

Forsvaret til Galatasaray hang ikke sammen og Oscar kunne enkelt spille gjennom Eto'o, som kommer alene med en Galatasaray-spiller med en spiss vinkel på mål. Han skyter hardt, lavt og utagbart i motsatt hjørne.

Etter 42 minutter er det stopperparet til Chelsea som skal brøyte seg gjennom det tyrkiske forsvaret.

På et hjørnespark rager John Terry desidert høyest og stanger ballen hardt mot mål. Muslera redder den første, men er sjanseløs da stoppermakker Gary Cahill får ballen alene på to meter.

Tore André Flo hyllet i pausen

Da Chelsea gjestet Istanbul og Galatasaray for femten år siden ble Tore André Flo tomålshelt i 5-0-seieren til Chelsea.

Den tidligere Chelsea-spilleren ble i dag hyllet i pausen og høstet applaus fra hjemmefansen på et fullsatt Stamford Bridge.

Laster Twitter-innhold

I oktober 1999 scoret Flo to av målene i det som tyrkisk presse kalte «Black Wednesday.» Dette var første gang et engelsk lag vant borte mot Galatasaray.

Gianfranco Zola, Dennis Wise og Gabriele Ambrosetti scoret de andre målene for Chelsea i debutsesongen for klubben i Mesterligaen.

Duell mellom managere på riking-lista

Det velrennomerte fotballmagasinet France Football publiserte sin liste over de best betalte spillere og trenere i fotballen. Den topper Mourinho med over 140 millioner i årsslønn.

På tredjeplass ligger Mourinhos managerrival på benken i kveld, italienske Roberto Mancini, som tjener snaue 125 millioner kroner i Galatasaray.

Real Madrid også trygt videre

I kveldens andre kamp Mesterligaen hadde Real Madrid 6-1 å gå på fra den første kampen mot Schalke.

Med kveldens 3-1-seier var avansementet sikret med god margin. Cristiano Ronaldo scoret to mål og Alvaro Morata scoret ett i seieren. Les hvordan kampen utviklet seg under.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Raikkönens første siger på fem år

  Kimi Raikkönen vann US Grand Prix i Austin i kveld og tok sin første formel 1-siger sidan 2013. Det innebar også at Lewis Hamilton enno ikkje har sikra seg årets VM-tittel. Hamilton enda på tredjeplass i dag, også slått av Max Verstappen.

  Kimi Raikkönen
  Foto: Darron Cummings / AP
 • Iversen rammet av omgangssyke

  Emil Iversen er nå, i likhet med Petter Northug, rammet av omgangssyke i Val Senales. – Vi følger situasjonen tett, tar alle forhåndsregler, sier landslagslege Øystein Andersen i en pressemelding søndag kveld.

  Medietreff Langrenn Menn Elite Sprint & Allround
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal