Hopp til innhold

Casemiro klar for Manchester United

Real Madrid-stjernen er klar for Manchester United. Det bekrefter United på sine nettsider. Kort tid senere bekrefter også Madrid overgangen.

Klubben skriver at personlige betingelser, visum og medisinsk test gjenstår før overgangen er i boks.

Klubben opplyser ikke om lengden i kontrakten til brasilianeren, men flere melder at den strekker seg over fire år, med opsjon på et femte år.

Ifølge Sky Sports betaler Manchester United i overkant av 60 millioner euro (589 millioner kroner) for 30-åringen.

Han kommer fra en utrolig Real Madrid-karriere, der han står med tre seriegull og fire titler i Mesterligaen

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid
Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters

Siste nytt

 • Maanum kan gjøre comeback etter kollapsen søndag

  Arsenal-sjef Jonas Eidevall opplyser at Frida Maanum kan bli å se i søndagens kamp mot Leicester etter en lang periode på sidelinjen.

  Maanum falt om og ble liggende på gresset på overtid i ligacupfinalen mot Chelsea for snart tre uker siden. Hendelsen satte en støkk i både lagvenninner og andre.

  Svenske Eidevall forklarer at Maanum overvåkes medisinsk mens hun gradvis gjør seg klar for å komme tilbake på banen.

  – Alt går bra for øyeblikket, men vi må holde oss til protokollen og prosessen. Og så håper vi selvsagt at hun kan være tilgjengelig for å spille søndag, sa Eidevall på fredagens pressekonferanse.

  Søndag tar Arsenal imot Leicester som ligger på 9.-plass på tabellen.

  Arsenal ligger på 3.-plass i serien med seks poeng opp til tittelrivalene Manchester City og Chelsea. (NTB)

  Frida Maanum i aksjon i ligacupfinalen mot Chelsea
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • Gulbrandsen tilbake i Molde-troppen til storkampen

  Molde-trener Erling Moe kan glede seg over å ha spissen Fredrik Gulbrandsen tilbake i troppen til søndagens storkamp mot Bodø/Glimt i Eliteserien.

  – Det blir vel én forandring, og det er at Martin Linnes ikke er med oss oppover. Fredrik Gulbrandsen er tilbake i troppen. Ellers ser det helt likt ut (som sist), sier Moe til TV 2.

  Gulbrandsen ble skadd allerede i serieåpningen mot Strømsgodset og har siden jobbet hardt for å komme tilbake. Det er uklart hvor mye han kan spille av søndagens toppkamp.

  Linnes startet i 1-2-tapet mot Odd onsdag og gikk av etter en time.

  For Glimts del er eneste endring at Ulrik Saltnes er tilbake i troppen. Han sto over mot Lillestrøm (5-0-seier) sist helg på grunn av sykdom.

  Kampstart på Aspmyra søndag kveld er klokken 19.15. (NTB)

  UEFA Europa Conference League 2023/2024: Molde - Club Brugge (2-1)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Stavkongen Duplantis dropper Bislett Games

  Stavhopp for menn er Diamond League-øvelse under årets Bislett Games, men øvelsens store stjerne uteblir fra det tradisjonsrike stevnet i hovedstaden.

  Armand Duplantis har satt verdensrekord flere ganger de siste sesongene, og svenskamerikaneren har også vært fast gjest på Bislett. Slik blir det imidlertid ikke i år.

  Det opplyser Duplantis selv og agenten Stina Funke til nyhetsbyrået TT.

  Årets Bislett Games går av stabelen allerede 30. mai. Agent Funke sier at det påfølgende Diamond League-stevnet i Stockholm er viktigere for Duplantis.

  – Han har valgt å stå over Oslo fordi det stevnet kommer for nær konkurransen i Stockholm. Han vil ha noen flere hviledager, sier hun.

  Lørdag er Duplantis med når Diamond League-sesongen starter i kinesiske Xiamen, et stevne som sendes på NRK1 fra kl. 13:00.

  Han konkurrerer to ganger i Kina før turen går til tsjekkiske Ostrava 28. mai og Diamond League i Stockholm 2. juni. (NTB)

  Armand Duplantis på Bislett Games 2023
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal