Carragher advarer Liverpools eiere: – Blir aldri tilgitt om Salah forlater klubben

Mohamed Salah (29) og Liverpool har til gode å bli enige om ny kontrakt. Det bekymrer klubbens tidligere stopperkjempe Jamie Carragher.

– De må bli enige. Det er ikke et tilfelle av å gi spilleren akkurat det han vil ha, men jeg tror ikke Liverpools eiere ville blitt tilgitt hvis Salah forlater klubben til sommeren eller om 18 måneder, sa Carragher til Sky Sports etter Liverpools 0-0-kamp mot Arsenal i ligacupen torsdag.

Salah har en god stund uttrykt et ønske om å forlenge kontrakten og bli på Anfield. Den nåværende avtalen går ut sommeren 2023.

– Han er en Liverpool-legende, en av de beste spillerne klubben noen gang har hatt. Salah ønsker å bli betalt like godt som enhver toppspiller i Premier League eller verdensfotball, og hvorfor skulle han ikke det? Han fortjener det, vi snakker om en av de beste spillerne i verden, avslutter Carragher.

Mohamed Salah
Foto: Jon Super / AP

Siste nytt

 • Bergerud klarert for nye kamper i håndball-EM

  Håndballkeeper Torbjørn Bergerud spiller Norges EM-oppgjør mot Litauen i kveld. Han er klar igjen etter en smell i hodet for noen dager siden.

  Det bekreftet landslagssjef Christian Berge på et mediemøte i Slovakia.

  Simen Holand Pettersen forsvinner ut av troppen. Inn kommer Sander Andreassen Øverjordet

  Norge er storfavoritt mot Litauen. De to beste lagene i puljen går til hovedrunden. Russland ligger best an til å vinne puljen og ta med seg to poeng inn til neste fase av EM.

  Russerne møter Slovakia i kveld før Norges kamp. (NTB)

  EM i håndball for menn 2022: Norge - Slovakia
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Håndball: EM-arrangøren skjerper karanteneregel

  Karantenetiden for koronasmittede spillere i håndball-EM økes fra fem til sju dager.

  Det kommer fram i en pressemelding fra Sveriges håndballforbund som omhandler at høyrekanten Daniel Pettersson er blitt smittet.

  Før EM-start fikk Det europeiske håndballforbundet (EHF) kritikk for å operere med en karantenetid på 14 dager etter positiv koronaprøve. Den ble så justert til fem dager, men er nå oppe på sju dager.

  Det innebærer at en smittet spiller tidligst kan komme i spill på dag åtte etter en positiv prøve, gitt at spilleren avgir negativ PCR-test på dag sju og åtte. (NTB)

  EM i håndball for menn 2022: Norge - Slovakia
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Thorsby og Askildsen får ny trener

  Den italienske fotballklubben Sampdoria har sparket hovedtrener Roberto D'Aversa etter bare et halvår som trener i klubben.

  Dermed vil Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen få ny trener.

  Sampdoria står denne sesongen med fem seirer på 22 kamper og ligger på 15.-plass i Serie A.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tano Pecoraro / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal