Hopp til innhold

Brudd i ansiktet for Tour-aktuell nordmann

Uno-X-rytter Johannes Kulset pådro seg flere brudd i ansiktet etter å ha veltet under en treningsleir i Spania onsdag.

20 år gamle Kulset er en av Norges mest klatresterke ryttere. Nå råder det usikkerhet rundt veien videre for Uno-X-rytteren.

«Johannes Kulset krasjet dessverre under lagets treningsleir i Spania onsdag. Han har brukket noen bein i ansiktet og returnerer nå til Oslo for å oppsøke en spesialist», skriver det norske laget på Instagram.

Smellen kommer uhyre beleilig for Kulset, som er nevnt blant rytterne som er aktuell for Tour de France-troppen til Uno-X.

I Uno-X-laget er det svært få ryttere som følger Kulset i fjellene. Således vil han være aktuell for Tour de France-troppen for å være et sterkt kort i de tøffeste etappene.

En annen høyaktuell Tour de France-deltaker, Tobias Halland Johannessen, har slitt med en kneskade den siste tiden. Nå opplyser laget til NTB at han er tilbake i full trening. (NTB)

Johannes Kulset
Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Siste nytt

 • EM-feberen i Danmark skaper kilometerlange køer

  Fotball-EM starter fredag og det kan også merkes ved flere dansk-tyske grenseoverganger.

  For fredag har det oppstått en fire kilometer lang kø på motorveien fra Sønderjyske i retning den tyske grensen, skriver danske B.T.

  Årsaken skal blant annet være at flere dansker er på vei sørover til kampen mot Slovenia på søndag og at det er innført strengere grensekontroller i forbindelse med mesterskapet. Bilistene på strekningen må vente forsinkelser opp mot 30 minutter.

  5YC5kEq4jrg
  Foto: Afp
 • Bare lettøl på Englands EM-åpning

  Politiet i Gelsenkirchen tar øl-grep for å unngå bråk i EM-kampen mellom England og Serbia søndag.

  De to lagenes tilhengere får kun kjøpe lettøl med alkoholprosent på 2,5 på stadion. Dessuten får hver person kun kjøpe to enheter om gangen, opplyser en talskvinne for det lokale politiet.

  Avgjørelsen er tatt av sikkerhetshensyn. I tillegg sier talskvinnen at man går for lettøl i stedet for «normalt» øl med styrke på mellom 4 og 5 prosent alkohol «fordi britene er vant til det».

  Tyske myndigheter har gjort omfattende forberedelser for å håndtere potensielle hooligans under sommerens fotball-EM. Blant annet har de invitert offentlig ansatte fra alle deltakerlandene til å være med på å overvåke situasjonen rundt de ulike arenaene.

  Storbritannias regjering har opplyst at over 1600 fotballfans fra England og Wales er nektet innreise til Tyskland fordi de har vært involvert i tidligere stadionbråk.

  I EM i 2016 barket engelske supportere sammen med Russland-fans foran en kamp mellom lagene i Marseille.

  England og Serbia spiller i EM-gruppe C, der også Danmark og Slovenia er med.

  (©NTB)

  Mack utepils i oslo
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Hummels ferdig i Dortmund

  Mats Hummels (35) er ferdig i Borussia Dortmund og kan snappes opp gratis på overgangsmarkedet.

  Den tyske midtstopperen er på utgående kontrakt, og den blir ikke fornyet. Hummels har over 13 år til sammen i Dortmund over to perioder.

  Nyheten kom dagen etter at Edin Terzic ga seg som trener i Bundesliga-klubben. Ifølge tyske medier var det et svært anstrengt forhold mellom ham og Hummels i sluttfasen av sesongen.

  De skal ha vært uenige om blant annet spillestil i forkant av Champions League-finalen mot Real Madrid. (NTB)

  Mats Hummels
  Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal