Hopp til innhold

Brækhus-comeback utsatt grunnet Jennifer Lopez' bryllupsreise

Cecilia Brækhus skulle egentlig gjort comeback i bokseringen i august, men nå er kampen utsatt ettersom Jennifer Lopez skal på bryllupsreise.

Det får VG opplyst via Brækhus’ sin hovedsponsor Betsson.

– Hun ville prioritere bryllupsreisen sin. Det er så klart utrolig synd, men hun skulle «headline» konserten under arrangementet, så den colombianske promotøren valgte å utsette hele stevnet, forteller Brækhus til avisen via sponsoren.

Lopez giftet seg med skuespilleren Ben Affleck tidligere i sommer og har valgt å reise på bryllupsreise i Europa istedenfor å synge før Brækhus sitt comeback.

Den tidligere verdensmesteren innrømmer at situasjonen er spesiell og forteller at det nå jobbes på spreng for å finne en ny dato for boksekampen.

Brækhus skal møte svenske Patricia Berghult i kampen om WBC-beltet i superweltervekt. Bergenseren har ikke bokset en kamp siden hun tapte for andre gang mot Jessica McCaskill i mars 2021.

– Jeg er i god form og holder meg klar, sier Brækhus. (NTB)

Brækhus
Foto: Terje Bendiksby / NTB

Siste nytt

 • Ny renndirektør i FIS

  Michal Lamplot rykker opp og blir renndirektør for langrenn i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS). Han tar over for Pierre Mignerey, opplyser FIS i en pressemelding.

  Mignerey gir seg i jobben etter tolv år og erstattes med sin assistent.

  Lamplot har hatt flere roller i FIS før han nå tar steget opp og blir renndirektør. Kommende sesong skal han konsentrere seg om det sportslige, mens Doris Kallen blir verdenscupkoordinator.

 • Meling forlenget kontrakten med Rennes

  Landslagsspiller Birger Meling har utvidet kontrakten sin i den franske toppklubben Rennes med to år. Han er bundet til klubben til 2026.

  Venstrebackens forlengelse opplyses om av Rennes på Twitter. Meling forlot norsk fotball sommeren 2020. Da gikk han til Nimes, og ett år senere ble han en del av Rennes.

  Rennes ligger på 8.-plass i Ligue 1. Lørdag venter Strasbourg på bortebane. Meling har startet fem av de åtte kampene Rennes har spilt denne sesongen.

  Som seniorspiller har Meling vært i Stabæk og Rosenborg. Han har også en fortid i Middlesbrough og Viking som junior.

  Birger Meling
  Foto: LOIC VENANCE / AFP
 • Strammer inn bruk av flomlys

  Det blir innført nye regler for flomlys i Eliteserien og Toppserien i fotball. Grepet blir gjort for å spare strøm i en tid der energi koster langt mer enn før. Det skjer på anmodning fra interesseorganisasjonene Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner, skriver NTB.

  Framover blir det kun tillatt å ha på flomlys først 45 minutter før kampstart. I snitt har dagens praksis vært på halvannen time.

  – Dette vil bidra til å redusere energiforbruket umiddelbart, og klubbene vil redusere energikostnadene, sier Pål Breen i Norsk Toppfotball.

  Eliteserien
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste