Siste nytt

 • Frustrerende nyheter for Riiber

  Hoppdelen i kombinert er avlyst på grunn av vinden. Det betyr at prøvehopppingen (PSR) fra torsdag blir brukt.

  Det er dårlige nyheter for Jarl Magnus Riiber, som ble disket fra prøvehoppingen på grunn av ureglementert hoppdress. Riiber hoppet nest lengst i den provosoriske hoppdelen, slått bare av tyske Manuel Faist.

  Det betyr at han ikke får delta i langrennsdelen seinere i dag.

  Riiber, som leder med 200 poeng i Ruka Tour, kan bli gått forbi av tyske Lamparter og japanske Watabe dersom de vinner i dag.

  – Det må være frustrerende, sier Remen Evensen.

  Lamparter har 120 poeng. Watabe har 100.

  Riiber må håpe på hjelp fra landsmann Jens Lurås Oftebro for å sikre trippelen. Oftebro har 86 poeng. Faisst går ut 18 sekunder foran Oftebro i langrennsdelen seinere i dag.

  Hoppdelen som vises i NRKs vinterstudio er reprise fra torsdagens PSR-runde.

 • Ødegaard benket da Real tapte

  Martin Ødegaard har startet de to siste kampene for Real Madrid. Lørdag måtte han finne seg i å starte på benken, da Los Blancos tok imot Alavés.

  Real har ikke hatt noen drømmestart på sesongen, men kunne tette igjen luka opp til Real Sociedad og Atlético Madrid med seier lørdag.

  Slik gikk det derimot ikke. Et tidlig Alavés i hver sin omgang sørget for at hjemmelaget lå under 2–0 da Ødegaard entret banen etter 70 minutter.

  Nordmannen slo corneren som til Casemiro til slutt fikk satt i mål, men det holdt ikke. Dermed røk Real Madrid på sitt tredje tap denne sesongen, og er plassert på fjerdeplass. De har seks poeng opp til de to i tet.

  8nSAvFKcDG0
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Magnus Carlsen til finale

  Magnus Carlsen spilte 2-2 i den siste semifinaleduellen mot russiske Jan Nepomnjasjtsjij. Dermed er nordmannen klar for finale i Champion Chess Tour. Carlsen ledet foran lørdagens møte. I finalen møter han amerikanske Wesley So.

  Magnus Carlsen
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Sendeplan

Kl. Program Kanal