Hopp til innhold

Blodet rant etter hodeskade

Norske Martin Roe feilberegnet da han skulle hoppe høyde i syvkampen.

Hodet traff stangen som holdt lista oppe og blodet rant fra hodet. Nordmannen måtte få medisinsk hjelp etter krasjen.

Roe lå på førsteplass i syvkampen etter tre øvelser.

Siste nytt

 • HamKam-spiller hentet med ambulanse etter kampslutt

  Etter at fløyta gikk måtte John Olav Norheim (29) legge seg ned og fikk øyeblikkelig medisinsk behandling etter 0-3-tapet mot Viking. Mens 29-åringen mottok behandling, ble det dekket til med tepper rundt spilleren.

  TV 2 skriver at 29-åringen ble lagt på båret og kjørt bort i ambulanse.

  – Han var ved bevissthet og kontaktbar. Og man kunne snakke med ham. Han kunne ikke fortsette turen med lagkameratene, men legen har beordret ambulanse og lagt ham inn på sykehus, sier medisinsk koordinator i Viking, Halvard Øen Grova, til Hamar Arbeiderblad.

  Norheim gjennomgår medisinske undersøkelser på sykehuset. Han ble byttet ut etter 50 minutters spill mot Viking.

  NRK oppdaterer nyhetsmeldingen. Bildet nedenfor er fra oppvarmingen før Viking-kampen.

  GLhLxkh5ywE
  Foto: NTB
 • Viking-kapteinen hyller ungguttene

  Viking har fått heng på tabellteten og tok sin annen strake seier i eliteserien, og med 3-0 stoppet de formsterke HamKams videre poengfangst i mai.

  Det var Vikings to unge midtbanespillere Sondre Auklend (2) og Simen Kvia-Egeskog som scoret målene i den fortjente seieren.

  – En veldig god fotballkamp fra vår side. Vi kontrollerte det meste, og vi skapte mange gode sjanser, sa Viking-strategen Zlatko Tripic som var fornøyd med sine to unge lagkamerater.

  – Utrolig bra at det endelig løsner for dem denne sesongen. De utfordrer seg selv. Sykt gøy at de avgjør kampen i dag, sa Tripic. (NTB)

  jcpe0hQ3Nfo
  Foto: NTB
 • Brynhildsen scoret og vant seriegull

  Brøndby snublet mot AGF i den siste serierunden. Det gjorde også Ola Brynhildsens Midtjylland, men reiste seg i tide og tok et avgjørende poeng mot Silkeborg.

  Midtjylland kunne dermed juble for klubbens fjerde seriegull og det første siden 2019/20-sesongen. I tillegg til Brynhildsen er også Arne Sandstø i trenerteamet til den danske klubben. Han gikk til Midtjylland i fjor sommer etter sju år i Jerv.

  Brynhildsen utlignet til 2-2 før tidligere eliteseriekjenning Aral Simsir satte inn 3-2. Silkeborg utlignet til 3-3, men det betød ingenting ettersom Brøndby tapte 2-3 for AGF. (NTB)

  Ola Brynhildsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal