NRK Meny

Ble truffet av hockeypuck - døde

En åtte år gammel gutt døde søndag av skadene han fikk etter å ha blitt truffet av en puck under en kamp i fransk ishockey. Dunkirk-laget viste sorg da det ble kjent søndag at den lille gutten var død av skadene han pådro seg. Hugo, som var åtteåringens navn, ble tatt hånd om av en brannmann og en lege etter uhellet, og han ble umiddelbart brakt til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Da det ble kjent at Hugo var død, ble kampen umiddelbart stoppet. Nå skal politiet se nærmere på saken. Det skal blant annet undersøkes hvorfor det ikke er pleksiglass rundt hele banen, slik det er bak hvert av målene.

Siste nytt

 • Sverige klar for semifinale

  Sverige slo Danmark 26-23, og er klar for semifinale i håndball-VM. Det er svenskenes sjette strake seier i mesterskapet.

  Sverige møter Frankrike eller Montenegro i semifinalen førstkommende fredag.

  ha
  Foto: Hendrik Schmidt / AFP
 • Veiby signerte for Skoda

  Ole Christian Veiby (21) kan starte planleggingen for neste rallysesong. 21-åringen fra Kongsvinger har nemlig signert ny fabrikkontrakt med Skoda Motorsport.

  – Det er litt vanskelig å sette ord på hvor stort dette er, sier Veiby i en pressemelding.

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.
 • Kvinnelige hockeyspillere utestengt

  Seks kvinnelige hockeyspillere fra Russland er utestengt av Den internasjonale komité, IOC, for å ha brutt dopingregelverket under Sotsji-OL. Spillerne diskvalifiseres fra OL i 2014 og utenges også fra OL på livstid.

  I alt er det åpnet 46 saker som følge av den såkalte Oswald-kommisjonens funn. 33 av dem er nå ferdigbehandlet, og det har ført til at i alt 31 utøvere er diskvalifisert fra 2014-OL i Sotsji.

Sendeplan

Kl. Program Kanal