Sportsnyheter

Simone Biles: – Vi ble sviktet av systemet

Simone Biles og tre turnkollegaer fortalte Senatet om overgrepene de ble utsatt for av landslagslegen, Larry Nasser. FBI beskyldes for løgn og ansvarsfraskrivelse.

Siste nytt

 • Fikk sparken i Nottingham Forest

  Nottingham Forest er i poengnød på nivå to i engelsk fotball. Laget står med kun ett poeng på sine sju første kamper i mesterskapsserien. Torsdag fikk derfor manager Chris Hughton sparken. Han har vært manager i klubben siden oktober i fjor.

  Chris Hughton
  Foto: Andrew Yates / Reuters
 • Simulert høyde: Kun eliteutøvere

  Bruk av høydehus eller simulert høyde bør kun bli tillatt for utøvere på høyt internasjonalt nivå, foreslår en arbeidsgruppe nedsatt av Norges idrettsforbund.

  – Bruk av simulert høydetrening vil kun være aktuelt for et fåtall. Det er en treningsmetode få har nytte av. Utøvere må rådføre seg med fagpersonell før bruk, sa visepresident Vibecke Sørensen i idrettsforbundet da hun presenterte arbeidsgruppens anbefaling.

  Torsdag inviterte NIF pressen for å orientere om sitt arbeid med å få på plass retningslinjer for bruk av simulert høyde.

  I mai ble høydehusforbudet opphevet av idrettstinget. Endringen trer ikke i kraft før retningslinjene er vedtatt på et ekstraordinært idrettsting 16. og 17. oktober.

  50kvp92fl84
  Foto: Cornelius Poppe / NTB
 • Bayern forlenget med nøkkelspiller

  Leon Goretzka har forlenget kontrakten med Bayern München til 2026. Midtbaneprofilen har vært en sentral brikke i suksesslaget de siste sesongene. Forlengelsen ble bekreftet torsdag. Goretzka har vært i Bayern siden overgangen fra Schalke i 2018.

  Germany Soccer Supercup
  Foto: Martin Meissner / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal