Bjørdal legger opp

Midtstopperen Johan Lædre Bjørdal (34), som ga seg i Vålerenga i vinter, legger opp. Det skriver VG.

Egersunderen Bjørdal har spilt fotball på toppnivå siden midten av 2000-tallet, blant andre for Viking, Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga.

Han kom til sistnevnte klubb i 2019 og spilte 40 kamper, men kontrakten hans ble sagt opp i januar i år. Og nå har Bjørdal altså tatt beslutningen om å gi seg med fotballen.

Eliteserien fotball 2019: Vålerenga - Haugesund (1-2)
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ny nedtur for Nadal

  Rafael Nadal tapte for Alexander Zverev i to strake sett i Madrid Open fredag. Dette er andre gang på kort tid at tennisstjernen ryker ut i en ATP Masters-kvartfinale.

  Zverev vant med settsifrene 6-4, 6-4. Dermed blir ikke Nadal en potensiell finalemotstander for Casper Ruud, som senere fredag skal bryne seg på kasakhstanske Alexander Bublik.

  Spain Tennis. Rafael Nadal.
  Foto: Bernat Armangue / AP
 • Norske lag skal kjempe om 5.-plass

  Begge de norske parene tapte sine utslagskamper i kontinentalcupen i sandvolleyball for kvinner i Østerrike fredag. De skal ut i kamp om 5.-plass lørdag.

  Begge møter hvert sitt latviske lag. Ane Guro Hjortland og Sunniva Helland-Hansen skal opp mot Marta Ozolina og Luize Skrastina, mens Ingrid Lunde og Emilie Olimstad møter Anete Namike og Varvara Brailko i neste kamp.

  Sandvolleyball, Emilie Olimstad med ryggen til.
  Foto: Joel Marklund / AP
 • Lover oppgradering av Old Trafford

  Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev.

  I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres. Glazer lover å komme med en «ambisiøs pakke med tiltak». Han skriver at det skal settes av midler til å oppgradere både stadion og treningsanlegg. Han og resten av eierfamilien er blitt beskyldt for å ha latt klubbens hjemmebane forfalle i en årrekke.

  Han skriver også at han personlig vil delta i fanforum for å forbedre dialogen med klubbens tilhengere. Glazer-familien kjøpte opp klubben i 2005 og supporterne har protestert mot de amerikanske eierne flere ganger.

  Britain Soccer European Super League
  Foto: Jon Super / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal