Hopp til innhold

Bjarmann ferdig i Stabæk etter sesongen: – Ingen dramatikk i dette

Torgeir Bjarmann gir seg som sportssjef i Stabæk etter inneværende fotballsesong.

Det opplyser eliteserieklubben på egne nettsider fredag.

– Nå er det tid for å gå forskjellige veier. Det er ingen dramatikk i dette. Jeg har noen tanker om hva jeg skal gjøre i fremtiden, men akkurat nå er det viktigste at vi fortsetter jobben ut året og redder plassen i Eliteserien, sier Bjarmann.

Eliteserieklubben skriver at den ønsker å utrede hvordan den «overordnet kan optimalisere organiseringen av sport og hvilken kompetanse den har behov for fremover».

– Vi vil nå ta oss god tid til å finne en løsning som gjør klubben best mulig rustet sportslig for fremtiden, sier daglig leder Jon Tunold.

– Vi er svært takknemlig for den innsatsen Torgeir har gjort i klubben. Han har vært en lojal medarbeider og gjort en god jobb som sportssjef i Stabæk Fotball. Det er ingen enkel oppgave å jobbe med spillerlogistikk i en klubb med mindre ressurser enn de fleste konkurrentene, legger han til.

Stabæk har tre lag bak seg på tabellen med fire runder igjen å spille. Nedrykksfaren er likevel høyst reell.

Bjarmann har også en fortid som sportslig administrator i Lillestrøm.

Han ble ansatt i Stabæk i april 2020.

(NTB)

Torgeir Bjarmann.
Foto: NTB

Siste nytt

 • BBC: Mektig motorsport-topp etterforskes

  Presidenten i Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) etterforskes for å ha påvirket utfallet av forrige sesongs Formel 1-løp i Saudi-Arabia, melder BBC.

  Den britiske allmennkringkasteren skriver at Mohammed Ben Sulayem skal ha grepet inn for å få annullert en tidsstraff veteranen Fernando Alonso ble ilagt i det aktuelle løpet.

  Opplysningene om FIA-presidentens innblanding skal ha kommet fra en varsler. BBC hevder å ha sett et dokument, som er sendt til FIAs etiske komité, der påstandene framkommer.

  Kanalen skriver at den uten hell forsøkt å få en kommentar fra både forbundet og Ben Sulayem. (NTB)

  kSykObywMsM
  Foto: AP
 • Dobbel skadesmell for Barcelona

  Den spanske fotballgiganten Barcelona opplyser at midtbaneduoen Frenkie de Jong og Pedri er utilgjengelige i tiden som kommer på grunn av skader.

  Begge spillerne pådro seg skader i første omgang av det målløse oppgjøret mot Athletic Bilbao søndag.

  De Jong skadet ankelen i det 26. minutt, og Barcelona skriver mandag at den nederlandske midtbanespilleren har fått påvist en leddbåndsskade.

  Medisinske tester viste også at Pedri pådro seg en skade i høyre lår underveis i oppgjøret. Han gikk i bakken uten at noen med- eller motspillere var i nærheten av ham.

  Det er ikke kjent hvor lenge de to midtbanestjernene blir på sidelinjen. (NTB)

  b-Lk_RBZFgk
  Foto: AP
 • KFUM skal spille på Ekeberg

  Det har lenge vært usikkerhet rundt hvor nyopprykkende KFUM skal spille hjemmekampene sine i Eliteserien.

  Intility Arena har vært lansert som et alternativ, men på egne hjemmesider opplyser KFUM at oppholdet på Vålerengas hjemmebane blir kortvarig.

  Bare første hjemmekamp blir på fremmed gress, om alt går etter planen. For KFUM har jobbet på spreng med å oppgradere banen på Ekeberg til eliteseriestandard.

  – Vi skal klare å innfri på alle de kravene som stilles til oss, lover daglig leder Thor-Erik Stenberg, som forteller at det blir nye tribuner med plass til 3300 mennesker, nye lysmaster og et nytt medietårn på anlegget.

  PetfJ2lDM-c
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal