Hopp til innhold

Bergsvand og Terland scoret for Brighton – mistet seieren på overtid

Guro Bergsvand og Elisabeth Terland så ut til å sikre seieren for Brighton, men på overtid reddet Manchester United 2-2 i den engelske superligaen.

Bergsvand sendte Brighton opp i ledelsen helt på tampen av ordinær tid. Stopperen steg til værs på et hjørnespark og stanget ballen i nettet. Før det hadde Elisabeth Terland scoret sitt femte mål for sesongen da hun sendte hjemmelaget i ledelsen etter en halvtime.

Det så ut til at de norske spillerne sikret tre poeng for hjemmelaget, men åtte minutter på overtid dukket Rachel Williams opp og utlignet. Før det hadde Ella Toone scoret et praktmål for de rødkledde.

Bergsvand utgjorde Brightons midtforsvar sammen med Maria Thorisdottir, mens Lisa Naalsund satt på United-benken gjennom hele kampen.

Celin Bizet spilte 61 minutter for Tottenham i 1-1-kampen mot Everton, mens Sophie Román Haug ble byttet ut på tampen da Liverpool slo Leicester 2-1.

Frida Maanum og Julie Blakstad ble begge byttet inn for hvert sitt lag etter en times spill da Arsenal slo Manchester City 2-1.

Chelsea leder superligaen med tre poeng ned til fire lag.

Fotball kvinner: landslaget trener på Ullevaal
Foto: Annika Byrde / NTB

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal