Hopp til innhold

Bergsvand og Terland scoret for Brighton – mistet seieren på overtid

Guro Bergsvand og Elisabeth Terland så ut til å sikre seieren for Brighton, men på overtid reddet Manchester United 2-2 i den engelske superligaen.

Bergsvand sendte Brighton opp i ledelsen helt på tampen av ordinær tid. Stopperen steg til værs på et hjørnespark og stanget ballen i nettet. Før det hadde Elisabeth Terland scoret sitt femte mål for sesongen da hun sendte hjemmelaget i ledelsen etter en halvtime.

Det så ut til at de norske spillerne sikret tre poeng for hjemmelaget, men åtte minutter på overtid dukket Rachel Williams opp og utlignet. Før det hadde Ella Toone scoret et praktmål for de rødkledde.

Bergsvand utgjorde Brightons midtforsvar sammen med Maria Thorisdottir, mens Lisa Naalsund satt på United-benken gjennom hele kampen.

Celin Bizet spilte 61 minutter for Tottenham i 1-1-kampen mot Everton, mens Sophie Román Haug ble byttet ut på tampen da Liverpool slo Leicester 2-1.

Frida Maanum og Julie Blakstad ble begge byttet inn for hvert sitt lag etter en times spill da Arsenal slo Manchester City 2-1.

Chelsea leder superligaen med tre poeng ned til fire lag.

Fotball kvinner: landslaget trener på Ullevaal
Foto: Annika Byrde / NTB

Siste nytt

 • Deila og Vetlesen tapte norsk duell i cupen

  Ronny Deilas Club Brugge, med Hugo Vetlesen på benken fra start, møtte Union St. Gilloise i den belgiske cupen.

  Tidligere Brann-spiller Mathias Rasmussen fikk gode 70 minutter for Union St. Gilloise hjemme mot Brugge.

  Vertene vant til slutt 2–0. Hugo Vetlesen ble byttet inn seint i andre omgang, mens Antonio Nusa ikke var i troppen til Deilas lag.

  KiEIss5r4kI
  Foto: AFP
 • Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot Southampton i kvartfinalen i FA-cupen.

  Og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle Lewis Koumas sendte Anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben, i debuten hans for klubben. Akademispilleren sendte Liverpool i ledelsen.

  I andre omgang ble en annen 18-åring, Jayden Danns, byttet inn på topp. Spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. Det var ungguttens første mål for klubben.

  Sluttresultatet ble 3-0 og Liverpool er videre til kvartfinale i FA-cupen. Der møter Jürgen Klopps menn Manchester United på Old Trafford.

  boWD1fyC7YM
  Foto: AP
 • Chelsea videre i FA-cupen

  Ett minutt før kamslutt sendte Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher de blåkledde fra London videre til kvartifinale hjemme mot Leeds.

  Gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra Chelsea var de i ledelsen. Leeds utlignet midtveis i andre omgang. Fram til Gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på Stamford Bridge.

  I kvartfinalen skal Chelsea møte Leicester.

  4OlEMnEturc
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal