Berge usikker mot Slovenia

Sander Berge trente ikke med landslaget torsdag. Landslagssjef Lars Lagerbäck sier at Genk-spilleren er sliten. – Han har hatt et tøft kampprogram med mye reising. De finner ikke noe galt, men vi får vudere hvor sliten han er og om han skal være med, forklarer han.

– I dag var det viktig å ta det litt mer ro, for å bli klar til kampene. Jeg er blitt flink til å lytte til min egen kropp, sier 20-åringen til NRK

.

Pressetreff med herrelandslaget i fotball
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • God start for Storhamar

  Storhamar valset over Stavanger Oilers, og vant den første NM-semifinalen 5–2. Hamar-laget vant både serie og NM-sluttspillet forrige sesong. Neste kamp mellom de to lagene spilles søndag i Stavanger.

  Storhamar
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Norge tapte mot Finland

  Det norske U21 landslaget i fotball er i Spania for å spille privatlandskamper mot Finland. I møte med Finland fikk de nordmennene det tøft. Til tross for tre mål, tapte laget 8–3. Mandag venter Russland på stadion Dama de Noche i Málaga.

  U21 fotball
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Klæbo vant prologen

  Johannes Høsflot Klæbo vant prologen i Quebec. Aleksandr Bolsjunov, som er hans nærmeste utfordrer i verdenscupen sammenlagt, ble nummer tre. Åtte nordmenn gikk til kvartfinalen. Det gjorde ikke Hans Christer Holund.

  Verdenscup langrenn sprint klassisk menn
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal