Hopp til innhold

Becker trekker seg som trener for Rune

Den danske tennisstjernen Holger Rune har ikke lenger Boris Becker som trener. Det bekrefter sistnevnte tirsdag.

– Jeg ønsker å opplyse om at jeg slutter som trener for Holger Rune med umiddelbar effekt, skriver Becker på X.

Runes samarbeid med den Becker startet i fjor høst, og den tyske trenerlegenden forteller at det ble startet for å nå ATP-finalen på tampen av fjoråret.

De forlenget samarbeidet ut 2024, men Becker har siden innsett at han måtte være mye mer tilgjengelig for Rune om de skulle lykkes.

– På grunn av profesjonelle og private grunner, kan jeg ikke gi Holger det han trenger nå. Jeg ønsker ham bare det beste, og vil alltid være hans fan nummer én, skriver Becker.

I forrige uke bekreftet også Rune at han brøt med sin andre trener, sveitsiske Severin Lüthi. Det samarbeidet holdt bare i en drøy måned.

I tillegg forteller mor Aneke Rune til danske TV 2 at hun trekker som pressesjef for sønnen. Et av verdens største managementbyråer, IMG, tar over presseansvaret, mens moren fortsetter som manager.

Holger Rune og Boris Becker
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Start-oppdatering etter Torkildsens hodesmell: – Kraftig hjernerystelse

  Starts sisteskanse Jasper Silva Torkildsen (20) pådro seg en «kraftig hjernerystelse» under bortekampen mot Mjøndalen mandag. Han er tilbake i Kristiansand nå.

  Det skriver 1.-divisjonsklubben Start på sine nettsider.

  Etter kampen ble han fraktet til Drammen sykehus hvor han ble holdt over natten for observasjon.

  «Jasper har det etter forholdene bra. Tirsdag formiddag ble han skrevet ut av sykehuset i Drammen og dro hjem til Kristiansand, hvor han vil bli videre fulgt opp av klubbens medisinske personell», skriver Start. (NTB)

  Start keeper
  Foto: NTB
 • «Kniklas» ute i lengre periode: Ikke aktuell før tidligst til høsten

  Niklas Jensen Wassberg, «Kniklas», blir borte fra fotballbanen i en lengre periode. Det skriver Brann på sine nettsider.

  – Niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinger av hvilke behandlingstiltak vi skal utføre. Men det er uansett ikke aktuelt for han å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier Brann-lege Arne Instebø.

  Det var under søndagens kamp mot Viking at 19-åringen pådro seg en kneskade.

  – Det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier Jensen Wassberg.

  Niklas Jensen Wassberg
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • VG: Skistad sier nei til landslaget

  Kristine Stavås Skistad skal ha gitt sin endelige beskjed om at hun ikke kommer til å gå for landslaget i VM-sesongen. Det skriver VG tirsdag.

  Avisen skriver at ski-ledelsen er informert om avgjørelsen, og at det ble diskutert på et møte forrige uke.

  Norges største langrennsprofil på kvinnesiden tok fem seire i sprint forrige sesong, og hele 11 pallplasser.

  Sist fredag ble det klart at Johannes Høsflot Klæbo returnerer til landslaget, mens Astrid Øyre Slind bekreftet til NRK tirsdag formiddag at hun vraker landslaget nok en sesong.

  Kommende sesong er VM i Trondheim i februar og mars det store høydepunktet, og langrennslandslagene for den sesongen blir offentliggjort 24. april.

  Kristine Stavås Skistad
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal