Barcelona vil gi ungguttene sjansen

Barcelona-manager Luis Enrique ser ikke bare mørkt på at han ikke får lov til å hente spillere i 2015.

– Troppen vår er sterk nok. Dessuten kan dette være positiv for de unge spillerne. Det er en invitasjon om at de skal vise hva de kan, sier han.

Luis Enrique
Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters

Siste nytt

 • Vil ha «El Clásico» for veldedighet

  Real Madrid-legenden Iker Casillas utfordrer Barcelona-legender til å bli med på en «El Clásico»-kamp til inntekt for personer i nød på grunn av koronakrisen.

  – Når dette marerittet er slutt, burde vi samle alle legendene fra noen år tilbake og spille en El Clásico av fin gammel årgang. Pengeinnsamling til folk som trenger det, tvitret den tidligere keeperen med 167 landskamper for Spania.

  tIDlxEAvQeY casillas, puyol
  Foto: Ivan Sekretarev / Ap
 • Vålerenga-talent forlenger

  Odin Thiago Holm har skrevet under på en ny kontrakt med Vålerenga. Det melder klubben på eget nettsted. Den nye avtalen binder han til klubben frem til 1. mars 2023. Holm er 17 år gammel og ifølge regelverket kan ikke spillere under myndighetsalder inngå kontrakter som strekker seg mer enn tre år.

  Odin Thiago Holm, Vålerenga.
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix
 • Cavendish åpner opp om depresjon

  Den britiske syklisten Mark Cavendish har slitt med klinisk depresjon. Syklisten åpner om sin to år lange kamp i et intervju The Sunday Times, senere gjengitt av nyhetsbyrået AFP.

  – Jeg fikk diagnosen klinisk depresjon i august 2018. Jeg tok ikke medisiner, men jeg fikk hjelp. Jeg var i mørket, men nå er jeg på den andre siden. Det er godt å ha kommet ut av det, sier briten, som har 48 etappeseirer i de tre store etapperittene.

  Cavendish var lagkompis med Edvald Boasson Hagen i Dimension Data.

  Syklistene Mark Cavendish og Edvald Boasson Hagen er to av stjernene blant årets Tour de France ryttere.
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal