NRK Meny
Normal

Azar har signert for Brann

Azar Karadas blir Brannspiller ut 2015-sesongen. I morges signerte han for klubben.

Azar Karadas

TRØYE NUMMER 9: Azar Karadas har signert for Brann for tredje gang.

Foto: Brann.no

Dette blir den tredje perioden 32-åringen ikler seg den røde drakten. Han har spilt 136 kamper og scoret 32 mål for klubben i hans to tidligere perioder i Brann. Først fra 1999 til 2001, og så igjen fra 2007 til 2009.

Azar Karadas

I KAMP I RØDT: Det er ikke første gang Azar Karadas ikler seg Branndrakten.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Karadas har siden han kom hjem fra tyrkiske Kasimpasa i 2012 spilt for Sogndal. Der har han spilt 51 kamper og scoret seks mål i Tippeligaen og NM. I Brann kommer han til å bli brukt som midtstopper.

LES OGSÅ: Karadas takker Sogndal for overgangen

Drakt nummer 9

Karadas har også valgt draktnummer i dag. Etter samtale med materialforvalter Raymond Sanden bestemte Karadas seg for drakt nummer 9, skriver Brann.no. Det er samme nummer som han har spilt med i Sogndal de siste sesongene.

Drakt nummer 9 ble sist brukt av Martin Pusic. Før det har Kim Ojo, Jan Gunnar Solli, Thorstein Helstad, Dylan Macallister, Kenneth Storvik og Alonso Solis spilt med nieren på ryggen for Brann siden årtusenskiftet.

I sine to foregående perioder i Brann spilte Karadas med drakt nummer 18 fra 1999 til 2001, og med drakt nummer 6 fra 2007 til 2009, skriver Brann.no.

Brann håper å ha Azar Karadas klar til bortekampen mot Stabæk til helgen.


Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal