NRK Meny

Avis: - Zlatan klar for United

Den nederlanske avisa De Telegraaf, gjengitt i The Independent, skriv at Zlatan Ibrahimovic er samd med Manchester United om ein overgang. Han skal i første omgang skrive eittårskontrakt som spelar, deretter har han opsjon på å bli trenarassistent i klubben.

Avtalen byggjer på at det er Jose Mourinho som overtar som manager i United etter at Louis van Gaal fekk sparken i går, skriv avisa. Mourinho var Zlatans trenar i italienske Inter.

Zlatan Ibrahimovic
Foto: GONZALO FUENTES / Reuters

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal