Auksjonsrekord for Schumacher-bil

Ferrarien Michael Schumacher kjørte da han vant Formel 1 i 2001, er solgt på auksjon for 7,5 millioner dollar. Det er rekord for en moderne Formel 1-bil. Schumacher ble verdensmester hele sju ganger.

USA-FERRARI/
Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters

Siste nytt

 • Bøkko legg opp etter VM

  Skøyteløpar Håvard Bøkko har bestemt seg for å legge opp. Det fortalde han sjølv på ein pressekonferanse onsdag. Han skal gå allround-VM i Vikingskipet til helga og det blir hans aller siste konkurranse.

  33-åringen frå Hol har ein lang merittliste bak seg. Han har eitt gull og ein bronse frå OL. Gullet kom på lagtempo i Pyeongchang, medan bronsemedaljen tok han i Vancouver på 1500 meter åtte år tidlegare.

  I 2011 i Inzell tok han sitt einaste gull i VM, også det på 1500 meter. Han har også åtte sølv frå VM i allround og enkeltdistansar. Bøkko gjorde comeback før OL-sesongen etter eit kvileår utanfor skøytesporten. I år har han slitt med å finne toppformen.

  Håvard Bøkko
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
 • City anker mesterligastraff

  Manchester City har anket UEFAs beslutning om å utestenge dem fra mesterligaen og europaligaen de neste to sesongene til Idrettens voldgiftsrett (CAS). City er ilagt to sesongers utestengelse som følge av brudd på fotballens økonomiske regelverk.

  David Silva og Bernardo Silva fortviler etter å ha bommet på en sjanse
  Foto: Anthony Devlin / AFP
 • NFF vil ta grep om fotballvald

  Noregs Fotballforbund (NFF) opnar for å senke lista for å melde valdsepisodar i fotballkampar og på trening. Generalsekretær Pål Bjerketvedt meiner dei ikkje har vore bevisste nok.

  – NFF skal som organisasjon politimelde saker om vald og trugslar der sakene er så alvorlege at dei i NFFs domsorgan vil bli behandla som straffesaker, seier Bjerketvedt.

  Kjøll, svendsen og Bjerketvedt
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal