Auksjonsrekord for Schumacher-bil

Ferrarien Michael Schumacher kjørte da han vant Formel 1 i 2001, er solgt på auksjon for 7,5 millioner dollar. Det er rekord for en moderne Formel 1-bil. Schumacher ble verdensmester hele sju ganger.

USA-FERRARI/
Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters

Sportsnyheter

Danmark videre i EM: – Noe av det største jeg har vært med på

Det ble en thrilleravslutning i EMs gruppe B mandag kveld. Lenge var det helt åpent hvilke lag som ville knipe andre-, tredje- og fjerdeplassen, men til slutt var det Danmark som kunne juble for sikkert avansement.

Siste nytt

 • Ruud enkelt til kvartfinale

  Casper Ruud slo amerikanske Tennys Sandgren og er klar for kvarfinale i ATP-turneringen i tennis på Mallorca. Der venter trolig verdenstoer Daniil Medvedev.

  Tirsdagens 2. rundekamp endte med settsifrene 6-3, 6-4.

  De to duellantene fulgte hverandre svært tett og viste begge fram strålende serving i begynnelsen av det første settet. Men det var nordmannen som kunne smile først. På stillingen 4-3 vartet Snarøya-gutten opp med strålende spill, og tok initiativet i gamet etter en lang ballveksling. Ruud beholdt forspranget og brøt amerikanernes serve.

  Ruud gjorde videre ingen feil i egen serve og tok det første settet 6-3.

  Amerikaneren med den harde serven måtte på ny gi tapt i egen serve tidlig i det andre settet. Nordmannen hadde på sin side ingen problemer i egneservegame og tok seg dermed enkelt videre i turneringen med 6-4. (NTB)

  France Tennis French Open
  Foto: Thibault Camus / AP
 • Bortesupportere kan gå på kamp

  Klubbene i Eliteserien i fotball for menn og Toppserien for kvinner kan igjen ønske supportere fra tilreisende lag velkommen på kamp.

  Det bekrefter administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland, overfor VG tirsdag.

  Klubbene i toppfotballen kunne i forrige serierunde slippe inn flere tilskuere enn på svært lenge på sine kamper. Det har sammenheng med at norske myndigheter nylig gikk til trinn tre i sin gjenåpningsplan.

  Foreløpig har det imidlertid ikke vært gitt klarsignal for å ta imot tilreisende fans. Den muligheten er nå på plass.

  Kvalifisering til Eliteserien 2021: Mjøndalen - Sogndal
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Norge tapte gruppefinalen i para-VM

  Et allerede kvartfinaleklart Norge fikk det tøft mot Russland i siste gruppespillskamp i para-VM i ishockey i tsjekkiske Ostrava. Oppgjøret endte 1-18.

  Det norske laget hadde muligheten til å stikke av med seieren i gruppe B da de tirsdag møtte et sterkt russisk lag til gruppefinale. En svak norsk åpningsperiode ødela derimot sjansene for en enklere motstander i onsdagens kvartfinale. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal