Hopp til innhold

McGregor angrep buss før UFC-stevne: – Arrestordre utstedt

MMA-stjernen og den tidligere lettvektsmesteren i UFC, Conor McGregor, er etterlyst av politiet etter at han og flere lagmedlemmer angrep en buss med UFC-utøvere før helgens UFC 223.

UFC McGregor Stripped

I TRØBBEL: Conor McGregor er etterlyst av politiet etter bråk før UFC 223.

Foto: Julio Cortez / AP

Verdensstjernen Conor MgGregor er filmet løpende rundt på mediedagen før helgens UFC 223 i New York, hvor en ny verdensmester i lettvekt skal kåres. McGregor mistet nylig tittelen fordi han ikke har deltatt i en kamp siden November 2016, en avgjørelse han har vist stor misnøye med på Twitter.

Laster Twitter-innhold

Natt til søndag skal Khabib Nurmagomedov og Max Holloway under UFC 223 kjempe om hvem som blir ny, permanent lettvektsmester.

En Twitter-video postet av MMA-journalist Chamatkar Sandhu viser at McGregor bestemte seg for å møte opp på mediedagen før helgens stevne.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

I en annen Twitter-video, publisert av Brett Okamoto i ESPN, sier Dana White, president i UFC, at det nå er utstedt en arrestordre på McGregor, og at han ikke får forlate New York.

Laster Twitter-innhold

ESPN skriver at MMA-utøveren Michael Chiesa skal ha fått flere kutt i ansiktet under hendelsen. Det skal ha vært flere andre utøvere om bord i bussen.

ESPN skriver videre at Artem Lobov, en utøver som skulle deltatt under UFC 233, var en del av gjengen som stormet UFC 223 sammen med McGregor. Lobov skal være kastet ut av stevnet.

Det har ulmet mellom Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov i lang tid. Nurmagomedov har blant annet kritisert McGregor for å takke nei til å stille i UFC 223, etter at hans opprinnelige motstander, Tony Ferguson, måtte trekke seg på grunn av en skade.

– Da Tony måtte trekke seg, ba jeg dem invitere Conor. Men da han fikk spørsmålet påstod han at han ikke ville bli klar i tide, sa Nurmagomedov til TMZ mandag.

Uttalelsen om at McGregor trakk seg, falt heller ikke i god jord hos iren.

Laster Twitter-innhold

Ifølge Okamoto skal Dana White nå ha hentydet at det blir svært vanskelig for UFC å noensinne samarbeide med McGregor igjen.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

  • Sjokkseier for Norris – slo Verstappen i Miami

    Lando Norris tok sin første Grand Prix-seier i Formel 1 da han vant søndagens løp i Miami foran verdensmester Max Verstappen.

    – Jeg elsker dere alle, jeg elsker dere, utbrøt en ekstatisk Lando Norris på lagradioen, sendt på Viaplay.

    Den 24-årige britiske McLaren-føreren hadde en rask bil og leverte ypperlig kjøring. Han hadde også hellet på sin side da Logan Sargeant forsvant ut av løpet og han fikk et gratis depotbesøk mens sikkerhetsbilen var ute.

    For på 29. runde krasjet Kevin Magnussen med den amerikanske hjemmefavoritten Logan Sargeant, som forsvant ut av løpet, og sikkerhetsbilen måtte ut. Det gagnet Norris, som etter å ha hatt femte startspor var i ledelse og kjørte meget raske rundetider.

    Han avverget Verstappens forsøk på å passere rett etter omstarten, og så kjørte Norris fra VM-lederen.

    Norris vant klart foran Red Bull-fører Verstappen, med Ferrari-duoen Charles Leclerc og Carlos Sainz på de neste plassene.

    8XyRO3I6Vyo
    Foto: AFP
  • Fire Reiten-mål (!) da Chelsea knuste Bristol City 8-0

    Guro Reiten scoret fire ganger og la opp til to mål da Chelsea knuste Bristol City 8-0 i siste hjemmekamp under manager Emma Hayes.

    Med sitt målshow sendte hun Chelsea inn i gullkampen igjen for fullt. Laget er tre poeng bak serieleder Manchester City med en kamp mindre spilt, og nå med bedre målforskjell.

    (NTB)

    Britain Soccer Women's Super League
    Foto: Adam Davy / AP
  • Moi-dobbel da FCK vant

    Mohamed Elyounoussi scoret de to første målene da FC København slo Silkeborg 3-0 i dansk superliga. Nå er laget bare ett poeng bak serieleder Brøndby.

    Brøndby tapte 2-3 borte for Midtjylland tross en scoring av Ohi Omoijuanfo. Det gjør at det er svært jevnt i gullkampen. Ett poeng skiller mellom de tre første, og tre mellom de fire første, når fire serierunder gjenstår.

    (NTB)

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: PAUL ELLIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal