Åpen bronsefinale

Norge kan ta sin andre bronsemedalje på den olympiske skøytebanen i Richmond.

Norges lagtempolag
Foto: Lise Åserud / Scanpix

Ove Eriksen kommenterer
Foto: NRK

Norge kan ta sin andre bronsemedalje på den olympiske skøytebanen
I Richmond. Nederland er motstanderen og de stiller ikke med sitt
beste mannskap i disse lekene.

Fredrik van der Horst som gikk to løp i går, står over i dag og laget blir da: Håvard Bøkko, Henrik Christiansen og Mikael Flygind-Larsen.

Usikkert

Det laget er i stand til å slå Nederland. Litt usikkert i øyeblikket hvilket lag nederlenderne stiller med, men Blockhuisen var deres svakeste ledd i går. Da kan lagt bestå av Kramer,Kuipers og Tuitert.

Norge tok 4. plassen i Torino for fire år siden. La oss håpe vi unngår den litt triste plassen denne gang. Kramer falt på lagforfølgelsen i Torino og har fått skuffelser også i dette OL. Han har rett og slett ikke virket 100 prosent klar for denne lagforfølgelsen. Men det å møte Norge kan være det som skal til for å få tenning.

Siste nytt

 • Foss mistet den hvite trøya

  Tobias Foss falt i sammendraget på den fjerde etappen av Giro d`Italia. Nordmannen lå som nummer to i sammendraget, kun 16 sekunder bak italienske Filippo Ganna før etappen, men fikk det tungt inn i den siste bakken for dagen.

  23-åringen seilet akterut etter å ha beskyttet lagets kaptein George Bennett hele dagen. I mål var nordmannen rett over tre minutter bak etappevinner Joe Dombrowski.

  Dermed ligger Foss på en 31. plass i sammendraget etter fire etapper. Samtidig seilet italienske Alessandro De Marchi inn i den rosa ledertrøyen etter at han ble nummer to på etappen.

  Italy Giro Cycling
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Helomvending rundt Bråtveit

  Tirsdag meldte VG at målvakten Per Kristian Bråtveit (25) kan bli Brann-keeper før overgangsvinduet stenger onsdag kveld. Djurgåden bekrefter interessen fra Bergen overfor avisen.

  Det er derimot ikke opp til Stockholms-klubben å bestemme det, men nederlandske Groningen. Bråtveit ble lånt ut til klubben og avtalen varer fram til 30. juni.

  Og tirsdag ettermiddag kom beskjeden om Groningen ikke vil slippe keeperen, melder VG.

  Landslaget trener før kampen mot Sverige.
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Usikker Sagosen før mesterligakamp

  Det er høyst usikkert om Kiels Sander Sagosen spiller mesterligakampen mot gamleklubben Paris St. Germain onsdag.

  Lokalavisen Kieler Nachrichten skriver at håndballstjernen Sagosen fortsatt var syk mandag og hadde feber på grunn av en infeksjon.

  Avisen melder at «det står et stort spørsmålstegn bak Sagosen før kampen». Kiel har hjemmebane denne uka før returen spilles i Frankrike en uke senere.

  Sammenlagtvinneren er sikret plass i Champions League-sluttspillet 12. og 13. juni.

  Sander Sagosen
  Foto: Khaled Elfiqi / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal