Åge Hareide
Foto: Adam Ihse / Scanpix

Allsvenskan 2015

Oppsummert

Resultater, tabeller og nyheter fra Allsvenskan 2015

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • BT: – Hareide tar over Danmark

  Berlingske Tidende erfarer også at Malmö-trener Åge Hareide blir dansk landslagssjef. BT er avis nummer tre som melder Hareide klar for ny jobb. Selv bekrefter nordmannen at han har blitt kontaktet av det danske fotballforbundet, men nekter å si om han har takket ja til jobben, skriver avisen Sydsvenskan i et intervju fredag.

  Åge Hareide
  Foto: Andreas Hillergren, Hillergren, Andreas / NTB scanpix
 • Hareide bekrefter Danmark-interesse

  Åge Hareide (62) bekreftet fredag at han er en av kandidatene til å bli ny landslagssjef for Danmark.

  – Ja, de har spurt meg, sa Hareide til avisen Sydsvenskan etter fredagens Malmö-trening.

  – Men jeg vil ikke si mer enn at de vurderer tre-fire kandidater. De er inne i sluttfasen, fortsatte den norske treneren.

  Åge Hareide
  Foto: Anders Wiklund/TT / NTB scanpix
 • Aleesami tok sølv i Sverige

  Norrköping vant 2-0 borte mot Malmö i Allsvenskans siste runde, og ble med det svensk seriemester i fotball. Haitam Aleesami og IFK Göteborg spilte 2-2 hjemme mot Kalmar og må ta til takke med sølv.

  Aleesami
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Östersund klar for Allsvenskan

  Östersund er nok mest kjent for skiskyting for det norske publikummet, men i dag ble fotballaget klar for svensk toppserie. 1-1 mot Syrianska var nok til å fullføre den historiske bragden og laget slår dermed fylgje med Jönköping til Allsvenskan.

Siste nytt

 • Fulham rykker ned

  Med 0-2-tap for Burnley er det klart at Fulham blir det tredje laget som rykker ned fra Premier League denne sesongen. Det er tre kamper igjen, men London-laget har 10 poeng opp til Southampton, og følger dermed West Bromwich og Sheffield United ned til Championship. Det er første gang nedrykksstriden avgjøres med så mange som tre kamper igjen, skriver OptaJoe på Twitter.

  Ashley Westwood sendte gjestene i ledelsen etter 35 minutter, før Chris Wood doblet like før pause.

  – Det har kommet nærmere og nærmere, men det gjør ikke skuffelsen mindre. Jeg føler smerte og tristhet i kveld. Det er uunngåelig nå, sier Fulham-manager Scott Parker til BBC.

 • Negative tester i Odd

  Mandag fikk Odd svar på koronatestene som ble tatt etter at en spiller testet positivt i forkant av seriepremieren mot Sandefjord. Alle de andre spillerne og støtteapparatet hadde negative prøvesvar, opplyser klubben på egne nettsider. Spillerne er fortsatt likevel i karantene og klubben vet ikke om de kan spille kampen mot Stabæk den 16. mai.

  Teningskamp i fotball 2021: Sarpsborg 08 - Odd
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Reginiussen legger opp

  Forsvarsspiller Tore Reginussen (35) annonserer på sin Instagram-konto at han legger fotballskoene på hylla etter denne sesongen. Etter å ha spilt i Rosenborg siden 2012, signerte han for den tyske klubben FC St. Pauli i januar. Siste seriekamp er 23. mai.

  – Det har vært en utrolig reise, med endeløse høydepunkter og opplevelser, skriver han.

  Reginiussen har 31 landskamper og ble blant annet kåret til årets spiller i eliteserien i 2017.

  – Tiden er inne for å ta fatt på et nytt kapittel i livet mitt.

Sendeplan

Kl. Program Kanal