Hopp til innhold

Aalborg sa nei til Wilshere

AaB takka nei då klubben vart tilboden å hente den tidlegare Arsenal-stjerna Jack Wilshere, seier sportssjef Inge André Olsen.

Søndag vart Wilshere presentert som ny storsignering i AGF, der Stig Inge Bjørnebye er sportssjef. Den mangeårige Premier League-profilen kunne likevel ha enda opp hos ein superligakonkurrent, skriv Jyllands-Posten.

– Wilshere er ein spelar vi vart tilboden for to månader sidan. Vi fekk det presentert som ei moglegheit frå ein av dei gode kontaktane våre, men vi valde ikkje å gå vidare med det. Derfor var det ikkje ei stor overrasking at han var ute etter å finne seg ein ny klubb, seier Olsen, tidlegare sportssjef i Stabæk.

– Han (Wilshere) passa ikkje inn i planane våre, fordi vi ønskte å slanke troppen og verne kontinuiteten i dette overgangsvindauget. Vi vil prioritere å skape plass for våre eigne talent, seier Olsen.

Wilshere har vore klubblaus sidan han forlét Bournemouth sist sommar. Snart er han klar for spel i den danske superligaen.

Jack Wilshere
Foto: Stuart MacFarlane / Arsenal FC via Getty Images

Siste nytt

 • Hinter om Cavendish-fortsettelse – kan bli historisk i Tour de France

  Veteransyklist Mark Cavendish (38) blir trolig værende i Astana. Det gir ham i så fall muligheten til å bli alene om Tour de France-rekorden.

  «Det er ikke over ennå», er budskapet i en video Astana har publisert på X/Twitter med bilder av Cavendish.

  Nettstedet Cyclingnews melder at det vil komme mer informasjon om 2024-sesongen til Cavendish i løpet av onsdag.

  Tidligere i år ble det kjent på en pressekonferanse at Cavendish skulle legge opp etter sesongen. Det var en emosjonell seanse hvor han snakket om karrieren sin med kona Peta og barna til stede.

  38-åringen står med 34 etappeseirer i Tour de France. Den rekorden deler han med legenden Eddy Merckx. Cavendish var nær rekorden i årets Tour de France, men så måtte han bryte det franske storrittet etter en velt.

  Cavendish vant den grønne poengtrøya i Tour de France i 2011 og 2021. I 2011 ble han verdensmester i landeveisritt.

  Spain Cycling Tour de France
  Foto: Daniel Cole / AP
 • Ruud møter Nishioka i Shanghai

  Japanske Yoshihito Nishioka blir Casper Ruuds motstander i 2. runde i ATP1000-turneringen i tennis i Shanghai.

  Nishioka slo tyske Daniel Altmaier med 4-6, 6-3 og 7-6.

  Ruud har møtt Nishioka to ganger. Nordmannen slo ham i strake sett i ATP1000-turneringen i Madrid i 2021, men tapte 1-2 i kvartfinalen i Seoul i fjor.

  Ruud er seedet som nummer åtte i Shanghai-turneringen.

  ATP 500 - China Open
  Foto: FLORENCE LO / Reuters
 • Får ekstra renn i Kitzbühel

  Verdenscuphelgen i Kitsbühel får et ekstra utforrenn. Det skjer etter at den nye lagkombinasjon-grenen ble utsatt til neste år.

  Det melder flere medier, blant annet sveitsiske Heute og østerrikske Kronen Zeitung.

  Lagkombinasjonen skulle etter planen avholdes for første gang denne sesongen. Også for kvinnene blir lagkombinasjonen erstattet med et ekstra renn, for dem i Crans Montana.

  FIS (Det internasjonale skiforbundet) skriver på sine nettsider at lagkombinasjonen ble diskutert i lang tid på et komitémøte i september, men at de landet på at de trengte mer tid på å analysere og jobbe med detaljerte regler for øvelsen.

  De skriver videre at det fortsatt er planen å implementere øvelsen i store arrangementer i fremtiden.

  Verdenscuprenn i Kitzbühel
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Hovland med hole-in-one - bilder med tillatelse fra Viaplay 01:16
Neste