NRK Meny

– Mulig å hevde seg uten doping

Christophe Bassons har hevdet at han ble mobbet ut av sykkelsporten etter at han gikk hardt ut mot doping da han var aktiv. Han hevder blant annet at Lance Armstrong fikk ryttere til å presse ham til å falle under et ritt.

Hushovd fikk spørsmål om han kjenner seg igjen i franskmannens beskrivelser. Bassons hevdet blant annet at ingen ryttere turte å varsle om doping fordi «alle hadde noe på hverandre».

– Jeg hører hva han sier og han har nok hatt en tøff tid. Men han har også sagt at det har vært umulig å hevde seg å uten å dope seg. Da må han også gå i seg selv og spørre seg selv «har han trent godt nok, har han stort nok talent, har han spist godt nok?» Jeg spør fordi det er mulig. Jeg klarte det, sier Hushovd.

Siste nytt

 • Kombinertgutta har signert avtalen

  Jørgen Graabak bekrefter overfor NRK at landslagsutøverne har signert utøverkontrakten med Norges skiforbund.

  NM kombinert sprint
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sykdom i Sverige-leiren

  Pontus Jansson, Filip Helander og Marcus Rohdén er rammet av magesyke før den viktige kampen mot Tyskland i morgen. – De tre ble dårlige i magen i går kveld, og vi lot dem bli hjemme for sikkerhets skyld, sa landslagssjef Janne Andersson.

  VM fotball 2018, Sverige - Sør-Korea.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Skarstein satte ny verdensrekord

  Birgit Skarstein forbedret sin egen verdensrekord med 23 sekunder på 2000 meter roing i Linz. Den forrige rekorden på 10:47,86 ble satt i Beograd for tre uker siden. – Det føltes som jeg svevde gjennom hele løpet, sier Skarstein etter rekorden.

  birgit skarstein
  Foto: Balint Czucz

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM fotball: Nigeria - Island
FIFA Fotball-VM 2018: Nigeria - Island
FIFA Fotball-VM 2018: Nigeria - Island
FIFA Fotball-VM 2018: Serbia - Sveits