– Mulig å hevde seg uten doping

Christophe Bassons har hevdet at han ble mobbet ut av sykkelsporten etter at han gikk hardt ut mot doping da han var aktiv. Han hevder blant annet at Lance Armstrong fikk ryttere til å presse ham til å falle under et ritt.

Hushovd fikk spørsmål om han kjenner seg igjen i franskmannens beskrivelser. Bassons hevdet blant annet at ingen ryttere turte å varsle om doping fordi «alle hadde noe på hverandre».

– Jeg hører hva han sier og han har nok hatt en tøff tid. Men han har også sagt at det har vært umulig å hevde seg å uten å dope seg. Da må han også gå i seg selv og spørre seg selv «har han trent godt nok, har han stort nok talent, har han spist godt nok?» Jeg spør fordi det er mulig. Jeg klarte det, sier Hushovd.

Siste nytt

 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

 • Vil ta laggull

  Tyskland har tatt alle de syv siste gullmedaljene i mesterskap i kombinert. Det vil Jan Schmid gjøre noe med. – Hvis jeg får med meg en medalje skal jeg være fornøyd, og så synes jeg vi som lag skal ha et mål om å ta det laggullet, det begynner å bli litt for mange år siden, sier den norske veteranen.

  Jan Schmid og Jørgen Graabak
  Foto: Andrea Solero / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal