NRK Meny
Normal

15 Lazio-supportere tatt med våpen

Kveldens europaligamøte mellom Legia Warszawa og Lazio har starta med det samme som da lagene møttes i Roma; politiinnblanding.

FBL-EUR-C3-LAZIO-LEGIA-WARSAW

Lazios brasilianske midtbanespiller Anderson Hernanes feirer etter å ha scora da Lazio spilte hjemme mot Legia. Lazio vant kampen 1-0.

Foto: GABRIEL BOUYS / Afp

Polsk politi har anholdt 15 Lazio-fans som har tatt turen til Warszawa for å følge den femte runden av Europaligaen. Ifølge den italienske avisa La Gazzetta dello Sport ble de tilreisende supporterne tatt med flere stikkvåpen.

Utsendt fra Polen

Politiet har tatt flere forholdsregler, på grunn av frykt for sammenstøt mellom hjemme- og bortesupporterne. La Repubblica melder at det allerede klokka 05.00 i dag tidlig kom meldinger om en konfrontasjon på et hotell i sentrum. De involverte skal være sendt ut av Polen.

Da Lazio og Legia spilte i Roma i september kom flere av de polske tilhengerne i klammeri med italiensk politi. Kvelden før kampen hadde rundt hundre supportere dratt i nødbremsen på en T-bane.

Samme dag hadde fulle polakker prøvd å klatre over gjerdene ved italias nasjonalmonument midt i Roma

Den kampen endte for øvrig 1-0.

Allerede ute

Legia Warszawa har ikke noe annet enn æren igjen å spille for i gruppe J. Før kveldens kamp står de med null poeng. Italienerne har derimot en fot i finalespillet i Europaligaen.

De ligger på andreplass med åtte poeng, to poeng bak tyrkiske Trabzonspor.

Gruppelederen skal spille hjemme mot kypriotiske Apollon Limassol, som med sine fire poeng fortsatt kan bli blant de to beste i gruppa.

Siste nytt

 • Lionel nummer fem i Elitloppet

  Lionel vant kvalifiseringsheatet, men nådde ikke opp i finalen i Elitloppet søndag. Kusk Wilhelm Paal og Ringostarr Treb var klart sterkest på oppløpet og vant foran favoritten Propulsion.

  Lionel ble nummer fem.

  Lionel og Gøran Antonsen vinner NM på ny norsk rekord: 1.
  Foto: Eirik Stenhaug / NTB scanpix
 • Ricciardo vann i Monacos gater

  Red Bulls Deniel Ricciardo vann formel 1-løpet Monaco Grand Prix framfor Ferrari-førar Sebastian Vettel. Dei to hadde også beste startposisjonar, og Ricciardo leia frå start til mål.

  Daniel Ricciardo
  Foto: BENOIT TESSIER / Reuters
 • Sagosens PSG tok tredjeplassen

  Sander Sagosen og stjernegalleriet PSG vant 29–28 over Vardar i bronsekampen i mesterligaen i håndball søndag.

  Sagosen scoret fem mål for PSG.

  Sander Sagosen
  Foto: Patrik Stollarz / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: LSK Kvinner - Avaldsnes
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
4-4-2 Radiosporten
Sportsrevyen
4-4-2 Eliteserien: Rosenborg - Brann