15 Lazio-supportere tatt med våpen

Kveldens europaligamøte mellom Legia Warszawa og Lazio har starta med det samme som da lagene møttes i Roma; politiinnblanding.

FBL-EUR-C3-LAZIO-LEGIA-WARSAW

Lazios brasilianske midtbanespiller Anderson Hernanes feirer etter å ha scora da Lazio spilte hjemme mot Legia. Lazio vant kampen 1-0.

Foto: GABRIEL BOUYS / Afp

Polsk politi har anholdt 15 Lazio-fans som har tatt turen til Warszawa for å følge den femte runden av Europaligaen. Ifølge den italienske avisa La Gazzetta dello Sport ble de tilreisende supporterne tatt med flere stikkvåpen.

Utsendt fra Polen

Politiet har tatt flere forholdsregler, på grunn av frykt for sammenstøt mellom hjemme- og bortesupporterne. La Repubblica melder at det allerede klokka 05.00 i dag tidlig kom meldinger om en konfrontasjon på et hotell i sentrum. De involverte skal være sendt ut av Polen.

Da Lazio og Legia spilte i Roma i september kom flere av de polske tilhengerne i klammeri med italiensk politi. Kvelden før kampen hadde rundt hundre supportere dratt i nødbremsen på en T-bane.

Samme dag hadde fulle polakker prøvd å klatre over gjerdene ved italias nasjonalmonument midt i Roma

Den kampen endte for øvrig 1-0.

Allerede ute

Legia Warszawa har ikke noe annet enn æren igjen å spille for i gruppe J. Før kveldens kamp står de med null poeng. Italienerne har derimot en fot i finalespillet i Europaligaen.

De ligger på andreplass med åtte poeng, to poeng bak tyrkiske Trabzonspor.

Gruppelederen skal spille hjemme mot kypriotiske Apollon Limassol, som med sine fire poeng fortsatt kan bli blant de to beste i gruppa.

Siste nytt

 • Ruud tok seg enkelt vidare

  Casper Ruud leverte knallsterkt og vann 6–1 og 6–2 mot Carlos Berlocq i første runde i ATP-turneringa i Rio de Janeiro tysdag. 20-åringen hadde få problem med den 16 år eldre argentinaren.

  Casper Ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • 5.-plass til Foss-Solevåg

  Amerikanske Mikaela Shiffrin vinn parallellslalåmen i Stockholm og sikrar seg dermed også krystallkula i verdscupen i slalåm denne sesongen. På herresida vinn Ramon Zenhaeusern føre svenske André Myhrer. Sebastian Foss-Solevåg blir beste norske med ein 5.-plass, etter å ha slått ut Henrik Kristoffersen.

 • Vil ta laggull

  Tyskland har tatt alle de syv siste gullmedaljene i mesterskap i kombinert. Det vil Jan Schmid gjøre noe med. – Hvis jeg får med meg en medalje skal jeg være fornøyd, og så synes jeg vi som lag skal ha et mål om å ta det laggullet, det begynner å bli litt for mange år siden, sier den norske veteranen.

  Jan Schmid og Jørgen Graabak
  Foto: Andrea Solero / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal