Hopp til innhold

Bobb nominert til Premier League-pris

Oscar Bobb (20) er blant ti spillere som kan vinne kåringen av sesongens mål i Premier League. I januar ble han på lekkert vis matchvinner for Manchester City.

Scoringen kom langt ut i overtiden og fikset 3-2-seier over Newcastle på St. James' Park. Bobbs bidrag som innbytter skulle vise seg å bli svært viktig.

Manchester City kunne søndag feire sitt fjerde strake ligamesterskap. Avstanden til Arsenal endte på to poeng. Målet var Bobbs første og hittil eneste i Premier League.

Oscar Bobb ble i dag tatt ut til landskamptroppen son møter Kosovo og Danmark i juni.

Oscar Bobb
Foto: AFP

Siste nytt

  • Rosenborg nekter Nypan og Reitan-Sunde å spille i U19-EM

    Rosenborg kommer ikke til frigi talentene Sverre Nypan og Jesper Reitan-Sunde når Norge skal spille fotball-EM for U19-lag i juli, melder Adresseavisen.

    Det begrunner trønderklubben med at de er viktige spillere for laget, som blant annet skal spille en seriekamp mot Lillestrøm mens EM-gruppespillet pågår.

    Nypan ble også holdt igjen av Rosenborg under U19-EM i fjor, der Norge gikk til semifinalen.

    – Vi i Rosenborg ønsker at våre spillere skal være på landslag, men når det ikke er internasjonale datoer blir det ofte vanskelig. Vi som klubb mener at det er viktig for oss å ha dem tilgjengelig i perioden hvor mesterskapet spilles, sier sportslig leder Mikael Dorsin i RBK til Adressa.

    Klubben kan nekte spillerne å delta i EM fordi mesterskapet ikke er lagt til såkalte internasjonale datoer. Norge-troppen samles 8. juli og spiller gruppekamper fra 15. til 21. juli.

    – De var begge aktuelle, men vi har fått beskjed fra klubben om at Sverre og Jesper ikke får lov, sier U19-landslagssjef Luis Pimenta.

    RBK-midtstopper Håkon Røsten er derimot aktuell for troppen. (NTB)

    Sverre Nypan, RBK
    Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB / NTB
  • Aftenbladet: Henrik Ingebrigtsen står over friidretts-NM med kneplager

    Henrik Ingebrigtsen (33) kan ikke delta i friidretts-NM på hjemmebane i Sandnes. Han plages med et kne, melder Stavanger Aftenblad.

    Brødrene Jakob og Filip Ingebrigtsen er derimot påmeldt mesterskapet neste helg.

    Henrik Ingebrigtsen var nylig i aksjon på 5000 meter under EM i Roma. Dere endte han som nummer 25. I etterkant har han hatt trøbbel.

    – Han har etter EM slitt med et kne, og prioriterer derfor trening og restitusjon. Han syns det er kjedelig å stå over, for NM på hjemmebane var noe han hadde sett fram til, sier presserådgiver Espen Skoland til Aftenbladet.

    Med NM ute av bildet, har Ingebrigtsen dårlig tid på seg i jakten på å klare OL-kravet.

    33-åringen åpnet etter EM opp om at han hadde fått påvist krystallsyken. Det har preget sesongen hittil. (NTB)

    Henrik Ingebrigtsen Stockholm
    Foto: BILDBYRÅN
  • Dansk motstand for Molde i europaligakvalifiseringen

    Molde skal opp mot Silkeborg i europaligakvalifiseringens 2. runde.

    Det ble klart under trekningen i Uefas hovedkvarter i Sveits onsdag. Moldenserne er inne i europaligakvalifiseringen som norsk cupmester.

    Molde åpner med hjemmekamp og spiller returen i Danmark uken etter. Kampene spilles 25. juli og 1. august.

    Molde var seedet i trekningen og unngikk dermed den hvasseste motstanden. Dersom de tar seg videre, gjenstår 3. og 4. kvalifiseringsrunde før man kommer inn i selve ligaspillet. (NTB)

    Eliteserien i fotball 2024: Molde - Viking
    Foto: Marius Simensen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal