Hopp til innhold

Røa reddet ett poeng

Røa havnet under 0–2 mot Arna-Bjørnar, men leverte en mesterlig sluttspurt og berget 2–2.

På overtid kunne de tatt seieren, men Røas Ina Helen Levorsen Skaug satte straffesparket utenfor.

Geir Nordby
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

  • Thomsen klarte EM-kravet

    Marcus Thomsen er i form og vant kulekonkurransen i Stora Turebergskastet i Sverige lørdag formiddag med 21.05.

    Thomsen leverte jevnt over en sterk serie der han åpnet med sesongbeste 20.94, før det lengste støtet kom i andre omgang, ifølge friidrett.no.

    – Jeg er ekstremt glad for 21.05. Fire år med trening og tålmodighet for endelig å få en ny personlig rekord utendørs. Jeg er glad, men langt fra fornøyd, sier Marcus Thomsen til NRK.

    Han forbedret sin personlige rekord utendørs fra 2020 med to centimeter og var bare fire centimeter bak innendørspersen. Utøveren fra Norna-Salhus klarte EM-kravet og fikk opp det lengste kulestøtet av en nordmann utendørs på 38 år, Lars Arvid Nilsen satte den norske rekorden på 21.22 det året.

    Thomsen er foreløpig kvalifisert til OL i Paris på ranking. Der er kravet er 21.50.

    – Det er digg å få tatt EM-kravet og slippe å bekymre seg over om man ryker ut av topp 30. Nå skal jobben fortsettes for å sikre en plass i OL, sier Thomsen.

    Marcus Thomsen klarte lørdag 4. mai EM-kravet i kulestøt. Her støter han 21.05.
  • Real Madrid ble seriemester da Girona knuste Barcelona

    Real Madrid ble spansk seriemester i fotball for 36. gang noen timer etter sin 3-0-seier over Cádiz. Det var klart da Girona knuste Barcelona.

    Barcelona ledet ved pause, men Girona vendte 1-2 til 4-2 ved hjelp av to scoringer av Portu. Med sin seier gikk Girona forbi Barcelona og inntok 2.-plassen, men det er 13 poeng opp til Real Madrid med bare fire serierunder igjen.

    Dermed har Real Madrid sikret seriegullet før onsdagens returkamp mot Bayern München i mesterligaens semifinale.

    Brahim Díaz, Jude Bellingham og Joselu scoret Real Madrids mål mot Cádiz. Både Bellingham, Vinicius Junior og Federico Valverde ble spart fra start, men kom inn i løpet av 2. omgang.

    (NTB)

    Spain Soccer La Liga
    Foto: Manu Fernandez / AP
  • Rosenborg ydmyket av Brann

    Brann kjørte over Rosenborg fra start til slutt foran et fullsatt Brann Stadion. Det endte i raseri for Ole Sæter da han ble byttet ut og ga et kraftig slag i plastikken på innbytterbenken. Overkjøringen fra hjemmelaget stoppet ikke før det sto 3–0.

    – Bergenserne er sulteforet på å knuse Rosenborg. Det var flere supportere som ringte meg og sa at «nå må du knuse de», sier Sivert Heltne Nilsen til NRK etter kampen.

    Med seieren sørget Brann for tabelltopp. De er ett poeng foran Bodø/Glimt og Molde, med henholdsvis to og én kamp mer spilt. Rosenborg på sin side mistet litt av kontakten med toppen av Eliteserien. De er nå på 5. plass og er fem poeng bak Brann.

    – Vi slipper inn altfor billige mål. Det er vi nødt til å luke bort, sier Ole Selnæs til NRK etter kampslutt.

    Det skulle ikke ta mer enn 3 minutter før Brann-spiller Ole Didrik Blomberg fant veien til nettmaskene. På grasiøst vis feiret han med en baklengs salto i solskinnet.

    Deretter sørget Aune Heggebø for å doble ledelsen og Niklas Castro toppet kransekaken med sin 3-0-scoring.

    – Nå rakner Rosenborg, var den korte oppsummeringen fra TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

    Football, Eliteserien, Brann - Rosenborg
    Foto: BILDBYRÅN

Sendeplan

Kl. Program Kanal