Hopp til innhold

Strålende start for Stavanger Oilers

Stavanger Oilers vant serieåpningen mot Ringerike 4-0 i eliteserien i ishockey fredag kveld.

Anders Tangen Henriksen, Nick Dineen, Sander Husebø og Martin Gran scoret målene for fjorårets serie- og sluttspillmester.

Sluttspillet i ishockey: Stavanger Oilers - Storhamar (3-0) /(4-3)
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste nytt

 • Liverpool med sliteseier mot tabelljumboen

  Liverpool måtte jobbe for poengene mot Sheffield United, og seieren var truet langt inn i overtiden.

  Da doblet Dominik Szoboszlai ledelsen for Liverpool, og de tre poengene var sikret for de rødkledde.

  Frem til de var det bare Virgil van Dijks volleysscoring før pause som skilte lagene, og Sheffield United – som ligger sist i Premier League – jaktet utligningen.

  Den kom aldri, og Liverpool kan reise hjem med tre poeng. Dermed holder tabelltoeren avstanden opp til serieleder Arsenal på to poeng etter 15 runder.

  Virgil van Dijk etter å ha sendt Liverpool opp i 1-0 mot Sheffield United
  Foto: Jon Super / AP
 • Rosenborg-spiller ute i ti uker

  Rosenborg-spiller Camilla Linberg må belage seg på en god stund på sidelinjen etter at hun skadet seg i cupfinalen for halvannen uke siden.

  Det skriver cupmesterne på sine hjemmesider onsdag.

  – Camilla pådro seg en skade i det bakre korsbåndet og må forvente ti uker på sidelinjen, sier fysioterapeut Line Hangerhagen Stenstad.

  Rosenborg-spiller Camilla Linberg under cupfinalen
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Vålerenga med langt steg mot fornyet kontrakt

  Vålerenga vant 2-0 borte mot Kristiansund i eliteseriekvalifiseringen, og har gitt seg selv en meget god mulighet til å holde seg på det øverste nivået.

  Søndag spilles returoppgjøret på VIFs hjemmebane. Da blir det klart om hovedstadsklubben rykker ned for første gang på 23 år, eller om Kristiansund må spille i 1. divisjon for andre år på rad.

  – Hvis noen tror at det går av selv, så skal de filleristes, sier VIF-trener Geir Bakke til NRK, og legger til at «det betyr alt» å holde seg i Eliteserien.

  Vålerenga tok ledelsen etter en drøy time, da Christian Borchgrevinks presise innlegg endte opp hos Daniel Håkans. På Finlands nasjonaldag, plasserte finnen ballen i det lengste hjørnet.

  Fem minutter før slutt spilte Mohamed Ofkir fri Simen Juklerød i feltet. Den venstre vingbacken var iskald, og doblet ledelsen for Vålerenga til eufori hos de tilreisende bortesupporterne.

  – Oppgaven var voksen før kampen, og den er ekstra voksen nå. 0-2 blir vanskelig å hente inn, men vi skal ikke gi oss, sier KBK-trener Amund Skiri til NRK.

  Vålerenga-spillerne jubler hos fansen etter 2-0-seier borte mot Kristiansund i den første av to kvalifiseringskamper til Eliteserien
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal