– Jeg er en emosjonell jente

Isabelle Pedersen var ekstremt lettet etter dagens 1500m. Dette var hennes første retur til Tallinn siden 23. juli 2011, og det var mye følelser i sving.

– Jeg lå i et hjørne en halvtime, jeg var sønderknust

TALLINN (NRK.no): Endelig kan Isabelle Pedersen legge de vonde 22. juli-minnene bak seg.

Sportsnyheter

Reistad

Disse bildene bekymrer Norge: Supertalentet i store smerter

TOKYO/OSLO (NRK): Henny Reistad (22) rakk å vise hvorfor mange mener hun er den neste store håndballstjerna før hun måtte ut med skade. Etterpå var Thorir Hergeirsson bekymret for hvor alvorlig skaden kan være.

Are Weierholt Strandli

Brun om skuffelsen etter OL-exiten: – Jeg hulket som et lite barn

TOKYO/OSLO (NRK): Kristoffer Brun og Are Strandli har hatt det tøft både mentalt og fysisk etter den dramatiske avslutningen på deres OL-drøm.

Siste nytt

 • Heatseier og ny norsk rekord

  Tomoe Zenimoto Hvas vant sitt heat på 100 meter butterfly torsdag og satte også ny norsk rekord med tiden 52,22. Han hadde den gamle rekorden selv. Tiden holdt imidlertid ikke til en semifinale.

  Mandag satte han også norsk rekord på 200 meter butterfly. Onsdag kom han seg til semifinale på 200 meter medley, men havnet sist i semifinalen natt til torsdag.

  SWIM OPEN 2019
  Foto: Henrik Montgomery/TT / NTB scanpix
 • Djokovic enkelt videre i OL

  Novak Djokovic herjet med japanske Kei Nishikori i kvartfinalen i OL-turneringen i tennis og vant i strake sett 6-2, 6-0.

  Verdensener Djokovic viste tidlig at det skulle ende med serbisk avansement. Han tok styringen og vant det første settet 6-2 etter å ha brutt Nishikori i hans første servegame.

  Serberen viste ikke Nishikori noen nåde i kampen og sendte japaneren ut med 6-0 i siste og avgjørende sett. Nishikori er rangert som nummer 69 i single.

  Dermed er Djokovic klar for semifinale.

  Djokovic
  Foto: Tiziana Fabi / AFP
 • FK Haugesund får eget kvinnelag

  Onsdag ble avtalen som sikrer et kvinnelag i fotball i Haugesund fra og med neste sesong signert. Samarbeidet er mellom Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919.

  Det ble tidligere i år bekreftet at FK Haugesund ville gå inn for elitesatsing for kvinner fra og med neste sesong. Nå er det klart, melder klubben på sine nettsider.

  Laget, som er et samarbeid mellom Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919, tar over Haugars plass i seriesystemet og vil trolig starte på nivå tre i det norske seriesystemet.

   FK Haugesund - Strømsgodset
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal