NRK Meny
Normal

- Woods må kjempe for plass

Tiger Woods er ikke garantert en plass på USAs Ryder Cup-lag.

Tiger Woods

Tiger Woods må begynne å prestere på banen

Foto: Chris O'Meara / Ap

Kaptein for det amerikanske laget, Corey Pavin, sier at Woods må kvalifisere seg til laget på lik linje med andre spillere.

Woods tok en fem måneders pause etter utroskapsskandalen og har ikke overbevist på golfbanen etter at han kom tilbake. I tillegg har han slitt med en nakkeskade.

Bør Tiger Woods spille på det amerikanske laget? Diskuter nederst i saken!

Tiger Woods ligger for øyeblikket på en 11. plass på poengliten for å kvalifisere seg til laget hvor bare de åtte beste er garantert en plass når de møter Europa i Wales i oktober. I tillegg kan lagkaptein Pavin plukke ut fire spillere som han mener fortjener en plass på laget.

Corey Pavin

Corey Pavin skal lede USA i Ryder Cup

Foto: MIKE STONE / Reuters

- Jeg kommer ikke til å behandle han annerledes enn andre spillere. Det er helt sikkert at han ikke automatisk får en plass, sa Corey Pavin til Reuters.

- Jeg vil gjerne ha han på laget, men da må jeg vite at han kommer til å spille bra, sa han videre.

God tid

Pavin har ikkediskutert saken med Woods om saken, men regner med at han i løpet av de fire neste månedene har god tid til å spille seg inn på laget.

Tiger Woods topper fortsatt verdensrankingen i golf og har til sammen vunnet 14 majorkonkurranser, men han har en heller dårlig statistikk å se tilbake på fra tidligere Ryder Cup-konkuranser. Ti seirer, 13 tap og fire uavgjort er fasiten etter fem konkurranser. Han har bare vært på vinnerlaget en gang og det var i 1999.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel