NRK Meny
Normal

- Ikke Petters feil

Petter Solbergs konkurrenter mener at det ikke er nordmannens skyld at han ikke har vunnet rally-VM siden 2003.

Petter Solberg
Foto: Micke Fransson / SCANPIX

- Han har ikke blitt en dårligere sjåfør. Jeg tror at han kan kjempe mot Marcus Grönholm og meg hvis han er fornøyd med bilen sin, men for øyeblikket er han ikke det og jeg tror at han gleder seg til å få den nye bilen, sier verdensmester Sebastien Loeb til NRKsport.

Grönholm istemmer Loebs synspunkter og mener at det meste av Solbergs problemer skyldes utstyret.

- Det har vært en del trøbbel med bilen, og det har sikkert også virket mye inn på det mentale, og da er det ikke så lett, sier Grönholm.

Ikke enig

I Rally Norway behøver ikke Petter Solberg å tenke på at han er blant favorittene, men han er ikke enig med kritikerne.

- Jeg mener jo selv at jeg har blitt en enda bedre sjåfør de siste årene og jeg håper jo inderlig at det går den veien der, sier for tiden Norges nest beste rallyfører.

Finske Grönholm har ikke avskrevet lillebror Solberg.

- Han kommer tilbake. Jeg vet ikke når de får den nye bilen, men når det skjer kommer humøret til Petter, avslutter sist helgs vinner av Rally Sverige.

Siste nytt

 • Nytt tap for Jarstein

  Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin skal få det hardt med å gå videre i europaligaen. Torsdag kom det andre tapet på tre kamper da det ble 2-1 borte mot Zorya Lugansk.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: Axel Schmidt / Reuters
 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal