Vipers vil bli blant de seks beste

Vipers Kristiansand har som målsetting å bli blant de seks beste i årets eliteserie i håndball. Trener Thomas Hørlyk er optimist før sesongstart.

Thomas Hørlyk

Trener Thomas Hørlyk har tro på at Vipers Kristiansand skal være blant de seks beste i årets eliteserie i håndball for kvinner.

Foto: Sander Heggheim / NRK

I fjor ble Vipers Kristiansand nummer sju i eliteserien.

Vipers Kristiansand åpner sesongen hjemme mot Flint Tønsberg 4. september, og lagets danske trener, Thomas Hørlyk, er optimist før sesongen braker løs.

Vanskelig, men mulig

– Det er en realistisk målsetting, men også en vanskelig målsetting å bli blant de seks beste. Vi skal unngå skader og vinne de riktige kampene for å få det til, sier lagets danske trener Thomas Hørlyk til NRK.

Og Kristine Lunde Borgersen blir en viktig spiller for Vipers Kristiansand, og er på vei tilbake til storformen.

– Det er blant de seks beste vi tror vi er. Vi har mange nye spillere og det er mange på laget som er blitt bedre spillere enn i fjor, sier Lunde Borgersen.

Ikke bli avhengig av Lunde Borgersen

Kristine Lunde Borgersen

Kristine Lunde Borgersen blir en viktig spiller for Vipers Kristiansand.

Foto: Sander Heggheim / NRK

Trener Thomas Hørlyk ser at Kristine Lunde Borgersen er viktig for laget, men legger ikke opp til at laget skal bli for avhengig av den tidligere landslagsspilleren for å prestere.

– Hun blir selvfølgelig viktig, men hele laget er viktig. Hvis bare Lunde Borgersen hadde vært viktig for oss, så er det jo bare for motstanderlaget å sette frimerke på henne, og slik vil vi ikke ha det, sier Hørlyk.

Han sier det er viktig at hele laget presterer bra i årets sesong.