Vipers vant sesongens første kamp

Vipers Kristiansand kjempet seg til 25-28-seier mot Molde Elite på bortebane i serieåpningen.

Vipers Kristiansand

SEIER: Vipers Kristiansand vant med tre mål mot Molde Elite søndag kveld. (Arkiv)

Håndballjentene fra Kristiansand sa før kampen at kun seier ville være godt nok, men de fikk kamp i nyopprykkede Molde Elite.

Etter en svært jevnspilt førsteomgang var stillingen 14–15 da lagene gikk til pause. Det så lenge ut til at andreomgang skulle bli litt enklere, men Molde Elite kjempet seg tilbake.

De siste minuttene var svært spennende, men Vipers viste rutine og klarte å holde på ledelsen. Da kampen ble blåst av sto det 25–28 på måltavla.

Olsson banens beste

Ulrikka Olsson ble kampens store spiller med 10 fulltreffere på 15 skuddforsøk. Dermed ble hun også kåret til kampens beste spiller.

De andre målene ble scoret av Mona Bruskeland (5), Lynn Knippenborg (3), Vilde Kaurin Jonassen (3), Marta Tomac (2), Jarub Weigelt (2), Susann Iren Hall (2) og Tonje Haugsjord Refnes (1).

Neste søndag spiller Vipers på hjemmebane i Kristiansand i Aquarama-hallen mot Rærlingen.