Vipers knuste Nordstrand

I årets første kamp vant Vipers 29–22 over Nordstrand hjemme i Kristiansand.

Ulrika Olsson Vipers

Etter dagens kamp ligger Vipers på en femteplass på tabellen. Her er Ulrika Olsson i angrep mot Nordstrand.

Vipers begynte kampen sterkt og fikk fort en ledelse med fem mål. Nordstrand var nær ved å ta igjen Vipers, og det endte 13–13 til pause.

Men det endte til slutt med en komfortabel syvmåls seier til Vipers.

Nordstrand ligger for øyeblikket på tolvte og siste plass på tabellen, mens Vipers ligger på femte etter dagens kamp.

Vipers

Det så stygt ut for Vipers til pause da det var uavgjort mot bunn-laget Nordstrand.

Hektisk januar

Kampen mot Nordstrand er den første i en hektisk januarmåned, med kamper mot Halden førstkommende onsdag og deretter Molde, Rælingen og Sola. I tillegg reiser troppen til Polen i midten av måneden for å spille Europacup.

Før kampen ble VM-gullvinner Marta Tomac hedret av ordføreren i Kristiansand, sammen

Overrekkelse Vipers

Ordføreren hedret fire Vipers-spillere som hadde spilt i VM før kampen. Marta Tomac spilte for Norge, Sakura Hauge for Japan, og for Nederland spilte Lynn Knippenborg og Jessy Kramer.

med lagvenninnene Jessy Kramer og Lynn Knippenborg som spilte for Nederland i mesterskapet, og dermed satt igjen med sølv før jul.

I tillegg blir det omkamp mot Byåsen etter at trønderne feilaktig fikk seier i begynnelsen av november: