Vipers klare for gullkampen

Vipers Kristiansand er storfavoritt foran fredagens NM-finale mot Stabæk. Vipers-treneren mener likevel det kan bli spennende.

Vipers varmet opp på pub

Dagen før den store finalen, møttes Vipers Kristiansand til en siste trening og litt finpuss før NM-finalen i håndball mot Stabæk fredag ettermiddag.

Foran kampen er det Vipers som er utpekt som den store favoritten. Vipers-trener Kenneth Gabrielsen er fullt klar over det, men mener at det ikke betyr at seieren er i boks.

– Vi har hatt flere spillere som har vært borte i forbindelse med håndball-VM. Derfor har vi bare hatt to samtreninger på over én måned. Det er litt spenning knyttet til det, sier han.

Klar for nytt oppgjør

De tre Vipers-spillerne som var med og spilte for landslaget under VM i Tyskland tidligere denne måneden, var keeper Katrine Lunde, Kari Brattset og Emilie Hegh Arntzen.

Arntzen som nå har hatt litt juleferie, mener hun absolutt er klar for et nytt oppgjør. Hun gleder seg til NM-finalen.

– Kjenner du at det har vært litt mye i det siste?

– Nei. Det er dette jeg liker å holde på med, så det går veldig bra, sier hun.

Emilie Hegh Arntzen

Emilie Hegh Arntzen som var med i håndball-VM tidligere denne måneden, mener at det ikke har tappet henne for krefter. Nå er hun klar for NM-finale.

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

Supportere på plass i hovedstaden

Ifølge Vipers egen nettside, vil 1500 sørlendinger ta turen til Oslo for å overvære kampen.

Dagen før dagen var det mange som allerede var på plass i hovedstaden og ladet opp på en av byens mange puber. Blant dem var også daglig leder i Vipers, Terje Marcussen.

– Dette er starten på noe som skjer i morgen da det ultimate skal skje og Vipers forhåpentligvis vinner finalen, sier han.

Marcussen bruker gjerne romjula på dette, da han mener det er en kamp som er viktig for sørlendinger.

Han synes det virker som om laget er godt forberedt og har tro på at Vipers vil gjøre det bra i kampen som skal spilles i Oslo Spektrum klokken 16.30 fredag ettermiddag.

Vipers trener i hall.

Siste trening før avreise fra Kristiansand.