Vipers klare for Final Four: - Kjempedeilig!

Vipers slo Krim 33-24 hjemme i Kristiansand lørdag. Dermed skal Nora Mørk og co forsvare Champions League-tittelen i Budapest 4.-5. juni.

Vipers hadde full kontroll hjemme i Aquarama lørdag kveld. Hjemmelaget vant hele 33-24, og sikret dermed plass i Final Four-sluttspillet i Budapest 4.-5. juni. Der skal Vipers forsvare tittelen fra i fjor.

– Kjempedeilig! Jeg er veldig glad nå, sier keeper Katrine Lunde.

– Jeg tenker vi egentlig er outsidere. Men samtidig kan vi ikke si det som regjerende mestre, fortsetter superkeeperen.

Nora Mørk

Se hva Nora Mørk tenker etter at Final Four-plassen er sikret.

Tre av fire lag klare

I tillegg til Vipers, er Metz og Györ klare for Final Four-sluttspillet. Søndag spiller Esbjerg og Bucuresti om den siste plassen.

– Nå skal vi nyte at vi er i Final Four. Det hadde jeg nesten ikke trodd da vi startet sesongen, sier Nora Mørk.

Bakspilleren endte på fem mål lørdag. Sammen med Lunde blir hun viktig i Budapest.

Toppnivået er at vi kan slå hvem som helst. Vi har et godt forsvar og den beste keeperen. Det er godt å ha der nede, sier Mørk.

Isabelle Gulldén

Isabelle Gulldén spiller høyst trolig sin siste Final Four, når Vipers skal forsvare tittelen 4.-5. juni.

Kontroll fra start

Lagene fulgte hverandre de første fem minuttene. Men på stillingen 3-3 satte Vipers fart. Hjemmelaget gikk i løpet av fire minutter opp i en tre-målsledelse. Allerede etter ni minutter tok gjestene sin første time-out.

Men det hjalp ikke. Selv med et forsøk på frimerke på Nora Mørk, fortsatte hjemmelaget i samme stil.

Vipers møter Krim

Her scorer Nora Mørk på straffe tidlig i første omgang.

På stillingen 12-10 snaue ni minutter før pause tok trener Ole Gustav Gjekstad time-out. Jentene svarte på korrigeringene. Vipers vant de siste ni minuttene 5-2, og gikk til pause med 17-12-ledelse.

God Lunde

Gjestene knep innpå i starten av andre omgang. Men etter en ny time-out av Gjekstad, dro Vipers på nytt i fra. Anført av Katrine Lunde i mål hadde hjemmelaget full kontroll, og vant til slutt 33-24.